Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Pościg za VW Polo Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Sant
Forumowicz

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 585
Tematy: 0

Post #28294 Wysłany: 13 Cze 2007 22:14 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ipIV napisał:
jimmy32 napisał:
A jak coś to kij w bagażniku

Leże..... hahaha Szczerbol

Kijaszkiem takich buraków moresu nie nauczysz Kijem go!, lepiej jakiś fajny paralizator plus porządny francuz Cool

Jak dowalić, to porządnie Mr. Green Twisted Evil
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
jimmy32
Puntoświr

Dni na forum: 627
Tematy: 9

Post #28295 Wysłany: 13 Cze 2007 22:47 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kiedyś gdy czekałem na dziewczyne na peronie a majac wiadomość od niej że jadą kibice z meczu wziołem klycz do kół do rękawa na wszelki wypadek i niestety przydał się.
Podjechał pociąg wszyscy się drą w oknach słysze lejemy go no i pierwszy który podbiegł padł jak długi z rozwalonym nosem, a za jednym pogoniłem ale zdążył zwiać.
Ot taka historyjka Smile

mwas
Puntoświr

Imię: Maciek
Dni na forum: 646
Tematy: 7

Post #28421 Wysłany: 14 Cze 2007 22:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

jimmy32 napisał:
Kiedyś gdy czekałem na dziewczyne na peronie a majac wiadomość od niej że jadą kibice z meczu wziołem klycz do kół do rękawa na wszelki wypadek i niestety przydał się.
Podjechał pociąg wszyscy się drą w oknach słysze lejemy go no i pierwszy który podbiegł padł jak długi z rozwalonym nosem, a za jednym pogoniłem ale zdążył zwiać.
Ot taka historyjka

Gruba akcja... ale (nie ubliżając nikomu) już dawno uważałem, że tych skur... nic tylko powystrzelać... wielcy kibice piłki nożnej... Ale wracając do tematu: kij.... hmmm momenami, to mam ochote mieć w łapie coś mocniejszego, a najleiej z "napędem prochowym" Laughing

Poprzednio:
Punto II S 1.2 8V '2000
W niektórych kręgach zwany TEODOREM Smile
EDi
Moderator

Imię: Dawid
Dni na forum: 610
Tematy: 35

Post #28453 Wysłany: 15 Cze 2007 07:38 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

w doblo jest taka półeczka nad przednią szyba, i tam miałem schowanego baseballa, w razie W szybko, łatwo i pod ręką

golab
Przyjaciel

Imię: Marcin
Dni na forum: 913
Tematy: 18

Post #28500 Wysłany: 15 Cze 2007 13:11 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja wczoraj miałem ochote mieć gnata i zdjąć gościa w Renault 19, który specjalnie przyspieszał gdy go wyprzedzałem. Jeszcze takiego debila nie spotkałem nigdy... Ledwie go wyprzedziłem przed zakrętem i specjalnie zhamowałem prawie do zera, to włączył długie i jechał tak z minute. Potem mnie wyprzedził i też zhamował. Nie rozumiem skąd sie tacy biorą. Rolling Eyes Nie woże ze sobą kija, ale teraz jak coś takiego mi ktoś odwali to dzwonie na policje i mówie, że pijany jedzie.

STOP WARIATOM DROGOWYM! Evil or Very Mad

EDi
Moderator

Post #28501 Wysłany: 15 Cze 2007 13:15 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

golab napisał:
Ledwie go wyprzedziłem przed zakrętem i specjalnie zhamowałem prawie do zera, to włączył długie i jechał tak z minute. Potem mnie wyprzedził i też zhamował. Nie rozumiem skąd sie tacy biorą

ząb za ząb, oko za oko hehe
masz odpowiedź na swoje pytanie

david
Puntomaniak

Dni na forum: 680
Tematy: 5

Post #28504 Wysłany: 15 Cze 2007 13:26 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Panowie cóż za agresja Wink))
Weekend się zbliża. Pakować tyłki w auta i nad morze.

Razem 137KM i jeden osioł Wink)).
EDi
Moderator

Post #28506 Wysłany: 15 Cze 2007 13:29 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie, ja nad może mam daleko ok 900 km
ale jade za to na zlot tuningowy do Limanowej , szczegóły tutaj
http://fiatpunto.com.pl/topic1818.html
a wcześniej w sobote jade dogadac szczegóły co i jak z lotka do mojego puntolota

golab
Przyjaciel

Post #28507 Wysłany: 15 Cze 2007 13:34 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
ząb za ząb, oko za oko hehe
masz odpowiedź na swoje pytanie

Dlatego teraz pier...le, nie hamuje ni nic, tylko od razu dzwonie i podaje numery policji. Na chamstwo nie ma lekarstwa. Jedzie pajac z dziewczyną zdezelowanym samochodem i sie popisuje. A potem skąd sie biorą wypadki...?

EDi
Moderator

Post #28508 Wysłany: 15 Cze 2007 13:39 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

golab a nie myślałeś jak ci kolo przyśpieszal podczas wyprzedzania żeby odpuści debilowi Question Question wychamowałś kolesia prawie do 0 to ci zrobił to samo, jak byś mu odpuścił to by było inaczej

spróbuj tak zrobic jakiemuś tirowcowi to zaraz cie tak zablokują że bedziesz jechał 20 km/h

golab
Przyjaciel

Post #28510 Wysłany: 15 Cze 2007 13:45 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Myślałem, ale nie odpuściłem... Tirowcy nie jadą 80 kph, a kiedy ich wyprzedzasz nagle 120 obok Ciebie!

EDi
Moderator

Post #28514 Wysłany: 15 Cze 2007 13:53 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

golab napisał:
Myślałem, ale nie odpuściłem

zachowałeś sie tak samo a do kolesia masz pretensje (słuszne, ale do siebie tez powinieneś mie)

golab
Przyjaciel

Post #28516 Wysłany: 15 Cze 2007 13:59 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja sie zachowałem złośliwie, byłem totalnie podkur... Teraz będe jeszcze bardziej złośliwy i będe zgłaszał policji takie przypadki, bo wyhamowanie gościa robi więcej problemu. Gość jedzie 80 kph cały czas, po zakrętach jeszcze wolniej, no to na prostej go wyprzedzam. A on po piździe i ciśnie... no ludzie! Rolling Eyes

mwas
Puntoświr

Imię: Maciek
Dni na forum: 646
Tematy: 7

Post #28543 Wysłany: 15 Cze 2007 17:40 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

golab napisał:
Ja sie zachowałem złośliwie, byłem totalnie podkur... Teraz będe jeszcze bardziej złośliwy i będe zgłaszał policji takie przypadki, bo wyhamowanie gościa robi więcej problemu. Gość jedzie 80 kph cały czas, po zakrętach jeszcze wolniej, no to na prostej go wyprzedzam. A on po pi***ie i ciśnie... no ludzie!

Jestem z tobą golab... chyba bym w takiej sytuacji wyszedł bym z siebie i staną obok... Aż nie do wiary jak się widzi takie buractwo na drodze.

Ale patent z informowaniem policji sam już stosuję, bo podobnie jak EDi uważam, że nic na siłę... nie tędy droga (chyba że będę miał gnata przy sobie Razz ) Ale tak na poważnie, to powinni takim prawo jazdy zabierać.

Poprzednio:
Punto II S 1.2 8V '2000
W niektórych kręgach zwany TEODOREM Smile
Xyś
Ojciec założyciel

Ostrzeżenia: 3/3
Dni na forum: 932
Tematy: 52

Post #28576 Wysłany: 15 Cze 2007 21:47 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja tez mam przykłada: wracalismy na wiele fur z krakowa z Tuning Show i koles sprinterem (Ukrainiec) nie chciał dac sie wyprzedzic w miejscach gdzie było mozna ;/ normalnie jechał gdzie było szerzej a gdzie roboty zwalniał do 20 ;/ to na 4 samochody (wszyscy mieli CB tzn nasi:D ) zaczeli go zjeźdzac iw wychamowywac Smile drugi przypadek okolice Debicy koles T5 przy wyprzedzaniu przyspieszał i zajeźdzał droge to tez go na 4 samochody zjechalismy a 5 podjechał z boku i zaczał mu tłuc piescia w blachu (jak to polska przykładna młodzież był w stanie wskazujacym) ... koles osrany siedział i nagle na Cb ktos zucił hasło "Typ dzwoni na pały" no wiec sie rozjechalismy puscił wszystkich i dopiero wtedy ruszył ... a co do kija to nie radze bo raz mnie z kijem zatrzymali i zakwalifikowali to jako narzedzie niebezpievczne i cos mi zaczeli wkrecac ze zarekwiruja bo nie moge miec (aluminiowy z drązonym odlewanym rdzeniem) i od tego czasu woże pod siedzeniem aluminiowa rurke Very Happy od odkurzacza Smile ładnie ciagnie Very Happy sprawdzone Smile a kumpel wozi metr swiatłowodu Very Happy podobno pomaga Smile

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat