Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Cichociemny Punciak Adiego Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 525
Tematy: 36

Post #124491 Wysłany: 12 Maj 2008 07:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja się zgodzę z przedmówcami - 2 najlepsza, potem ewentulanie polerowane 1.

Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
Image => LPG sucks Szczerbol
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Grandziak
Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
EDi
Moderator

Imię: Dawid
Dni na forum: 560
Tematy: 35

Post #124522 Wysłany: 12 Maj 2008 09:48 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi moka kolejność jest taka (z tych co podałes oczywiście) 2 ---> 1 ---> i 3

moje fele to Rondell nr 57, ale Borbety model T maja takie same ramiona ale większy/szerszy rant i jak bym miał wybór to kierował bym sie w kierunku tych Borbetów, ja swoje kupiłem okazyjnie od kumpla, tak że nie wybrzydzałem bardzo, a że mi się podobały i cena była okazyjna, widziałem co gdzie i jak jeżdżone to wziołem bez zastanawiania się

Maciey
Puntoświr

Dni na forum: 488
Tematy: 14

Post #124641 Wysłany: 12 Maj 2008 17:43 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi.degora Tylko te 3 opcje wchodzą w grę? Czy na razie szukasz jakiegoś modelu?
Z tych, które przedstawiłeś to wszyscy mówią o 2 opcji i przyznam, że u Patrykraka wyglądają bardzo ładnie w Kropie Ediego też pasują mniej więcej tez możesz zobaczyć jak będzie wyglądał cichociemny... Mi osobiście nie udało się zobaczyć FL-ki na Borbertach , jakie pokazałeś (moja mogła być pierwszą, ale nie wyszło Sad )Mi tam model A nawet pasuje widziałem nawet pewną ewolucję tego modelu (wiem, że były to Borbety, ale nie wiem czy A) miały wyprofilowane ramiona Smile
Podsumowując każdy model będzie dobry, jednak przy Borbetach będziesz musiał się postarać aby zdobiły auto, bo często zdarzają się zniszczone... I moim zdaniem Borbety mają jeszcze jedną wadę - dobrze wyglądają w większych rozmiarach i przy nich z min 16calami musisz sie liczyc...
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
adi.degora
Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 540
Tematy: 13

Post #126188 Wysłany: 07 Cze 2008 02:54 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

No to tak. Oczywiscie alusów nie ma i nie będzie przynajmniej do czasu aż zajeżdzę nowe oponki (dzisiejsze Goodyear`y Duragrip), bo 14" mnie nie interesuje Rolling Eyes W tym miejscu chciałbym podziękować jak zwykle pomocnej i wcale nie robiącej pod górke rodzinie Twisted Evil

[ Dodano: 07 Cze 2008 03:54 ]
Wygluszenie tylnej rejestracji nic nie dalo Confused Dzis (technicznie rzecz biorąc wczoraj) dołożylem kolejna warstwe "wyciszacza", ale dalej dzwoni Rolling Eyes

..:: Cicho(?)ciemniak E60 - muza, przelot tłumik, gleba - więcej do szczęścia nie trzeba Mr. Green ::..
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maciey
Puntoświr

Dni na forum: 488
Tematy: 14

Post #133521 Wysłany: 09 Cze 2008 18:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi.degora napisał:
Wygluszenie tylnej rejestracji nic nie dalo Confused Dzis (technicznie rzecz biorąc wczoraj) dołożylem kolejna warstwe "wyciszacza", ale dalej dzwoni

zawsze można pozbyć się blachy Szczerbol
adi.degora
Moderator

Post #145787 Wysłany: 16 Lip 2008 13:05 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wczoraj odebrałem 35-tki Mr. Green

Image

W życiu bym nie przypuszczał że takie luje to będą Very Happy Wchodze do sklepu, patrze po półkach, widze podobny blister, mysle sobie 'o, to to chyba te moje', a tu koleś takie bydle mi podaje spod lady Very Happy Tamte na które patrzałem miały zaledwie 10mm przekroju Very Happy

I taka fotka strzelona z nudów:
Image

[ Dodano: 16 Lip 2008 14:05 ]
I odpowiedź na odwieczne pytanie 'jak nalewac wachę, żeby pistolet nie odbijał' Mr. Green

Image

..:: Cicho(?)ciemniak E60 - muza, przelot tłumik, gleba - więcej do szczęścia nie trzeba Mr. Green ::..
henias75
Puntoświr

Imię: heniek
Ostrzeżenia: 2/3
Dni na forum: 420
Tematy: 38

Post #148335 Wysłany: 22 Lip 2008 20:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

HEJ ładny kropek a do wlewu u mnie sie nie sprawca Crying or Very sad wymyśliłem jak zrobić zeby sie odpowietrzal kupie rure miedziana od hamulca i ja wykręcę w bak i powinno pomóc Wink

[ Dodano: 22 Lip 2008 20:51 ]
chyba
adi.degora
Moderator

Post #149582 Wysłany: 25 Lip 2008 21:10 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cośśśśś Ci henias nie idzie to nalewanie Razz

Wczoraj czy przedwczoraj pociągnęlimy nowe kable:
Dietz ze starszym braciszkiem (w progu):
Image

Nowy bezpiecznik i stary bezpieczniczek Mr. Green :
Image

Kable są tal grube że nie zmieściły się do gniazda we wzmacniaczu Mr. Green Takze pomiędzy kondziem a wzmakiem jest częśc starego zestawu, jak całosc bedzie na 35mm to dopiero zacznie hulac Mr. Green

henias75
Puntoświr

Imię: heniek
Ostrzeżenia: 2/3
Dni na forum: 420
Tematy: 38

Post #149592 Wysłany: 25 Lip 2008 21:14 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi.degora witaj mam pecha Crying or Very sad ladny kolor kabli Mr. Green

Moderator

Post #149625 Wysłany: 25 Lip 2008 21:37 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

henias75 napisał:
ladny kolor kabli Mr. Green

Masowy był ładniejszy Smile Taki niebiesciutki Mr. Green

SOMEONE007
Puntoświr

Imię: Przemek
Dni na forum: 262
Tematy: 18

Post #149627 Wysłany: 25 Lip 2008 21:38 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

aku Ci wciągnie do kondzia po tym kablu Razz

Imagewspiera moją pasję nr 2
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
adi.degora
Moderator

Post #149638 Wysłany: 25 Lip 2008 21:42 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

SOMEONE007 napisał:
aku Ci wciągnie do kondzia po tym kablu Razz

Hehe Mr. Green Niech wciąga Smile Przynajmniej bedzie krotsza droga do wzmacniacza i mniejsze straty energii Razz Kumpel teraz jeszcze modzi blaszki żeby podlaczyc te kabliska to wzmaka, po wypłacie nowe radyjo i juz bedzie to jakos wyglądało tudzież grało Smile A za kolejny miesiąc nowy wzmak do subów, za kolejne 2 nowy wzmak na przód+ nowy zestaw przedni Smile Chyba ze jutro wygram te, bagatela, 21 mln PLN ów, to plany sie troche zmienią Mr. Green

slon11
Puntoświr

Imię: Arek
Dni na forum: 210
Tematy: 10

Post #149644 Wysłany: 25 Lip 2008 21:46 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi.degora napisał:
Chyba ze jutro wygram te, bagatela, 21 mln PLN ów, to plany sie troche zmienią Mr. Green

TROCHĘ?????? Smile

Moderator

Post #149666 Wysłany: 25 Lip 2008 22:07 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

slon11 napisał:
adi.degora napisał:
Chyba ze jutro wygram te, bagatela, 21 mln PLN ów, to plany sie troche zmienią Mr. Green

TROCHĘ?????? Smile

Nnnno... moze trochę bardziej Wink Przy takim budżecie musiałbym sie zastanowic bo byloby juz naprawdę w czym wybierac Mr. Green MYŚLĘ że jedno jest pewne - w takim układzie cichociemniak stałby się autkiem stricte dwuosobowym Mr. Green

slon11
Puntoświr

Imię: Arek
Dni na forum: 210
Tematy: 10

Post #149668 Wysłany: 25 Lip 2008 22:10 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ale faktycznie przy takim mozna powidzieć nie ograniczonym budżecie cięzko byłoby coś wybrac bo najchętniej chciałoby sie miec kilka podobajacych sie modeli i duży garaż ale umowmy się przy takiej wygranej można poszalec i na garaz tez wystarczy Smile

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat