chciałbym sobie założyć taką lotke
ta na zdjęciu to lotka novitec'a ale niestety tylko do wersji 3d, może ktoś wie gdzie można dostac taka samą do wersji 5d
Hm. W zasadzie to dochodze do wniosku że do FLa jest całkiem sporo tych spoilerków do wyboru.. Poczynając od oryginalnego HGT / Sporting ( czarny punciak z mojego powyzszego postu, o ile sie nie myle ) , poprzez taki jak mój , kolejny model to taki jak mój tylko wybijający sie nieco w górę ( nie wiem jak to składniej okreslic, musialbym poszukac fotek ) a kończąc na takich skrzydłach jak podany przez Ciebie novitec wlasnie lub taki wynalazek . A wszystko jest kwestią gustu ;-)
tylko że "prawie robi wielką różnice"
byłem dzisiaj na przymiarce lotki, a raczej jak zobaczyłem co gość ściągnoł (a dałem mu wydrukowaną fotke tego noviteca) to nie nazwałbym tego przymarką tylko pobieżnymi oględzinami, "prawie identyczna", kur**a gośc chciał mi wcisnąć paralotnie tak sie wkur**em że nawet fotek nie pstryknołem tej paralotni, podziękowałem kolesiowi "za spełnienie wymagań klienta" i pojechałem do Rzeszowa do Carrery, pogadałem z gościem i sie zobaczy co da sie załatwić, będąc w Rzeszowie wstąpiłem jeszcze do A.T. 2000 rzuciłem gościowi taki sam temat, dwa źródła to nie jedno, prz okazji kupiłem sobie śruby do kół ze zdejmowanym łbem co by mi nikt ich sobie nie "pożyczył"
ale mam kwasa, takie gówno wciskać kur** lotka to nie paralornia
Hubi i robo jak możecie to napiszcie co i jak było z waszymi lotkami
no fajna, jak możes zto napisz gdzie ją nabyłeś i za ile, bo jak moje próby zdobycia czegoś coś a la ten novitec z pierwszego postu sie nie udadzą to prawdopodobnie sie zdecydujena coś takiego
no fajna, jak możes zto napisz gdzie ją nabyłeś i za ile, bo jak moje próby zdobycia czegoś coś a la ten novitec z pierwszego postu sie nie udadzą to prawdopodobnie sie zdecydujena coś takiego
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach