Czy ma ktos z Was moze cos takiego? Zastanawiaja mnie 3 rzeczy:
1. Czy ta wersja kierownicy ma poduszke powietrzna (sprzedawcy na eBay nic o niej nie pisza)?
2. Gdzie jest przycisk klaksonu (aktualnie mam po bokach pod kciukami, tam gdzie w omawianych kierownicach jest regulacja glosnosci)?
3. Jak podlaczyc regulacje glosnosci? Czy trzeba miec fabryczne radio, czy jakies inne rowniez bedzie dzialalo?
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
tbeza Puntoświr
Imię: tomek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 589
Tematy: 7 Skąd: zielona góra
jezeli chodzi o podlaczenie sterowania pod radio to pewnie wystarczy aby radio mialo mozliwosc sterowania z takiego "pilota" a co do reszty pytan... to nie wiem...
a nie lepiej dolozyc sobie jakiegos pilota dedykowanego do radia troche pod kierownice? wygoda ta sama a znacznie prostsze zadanie...
agusia199 Sympatyk kropek
Dni na forum: 474
Tematy: 5
Ja mam w swoim punto sterowanie radia z kierownicy, natomiast w moim przypadku guziki do sterowania znajdują się po bokach kierownicy ( na dole). Oczywiście posiada ona poduszkę powietrzną a przyciski klaksonu znajdują się po bokach, pod kciukami. W moim przypadku punciak ma orginalne radio fiata.
Doman Puntomaniak
Imię: Dominik
Dni na forum: 657
Tematy: 9
No ładna. Fajna sprawa z tym sterowaniem radiem, i nie trzeba rezygnować z bezpieczeństwa.
Przyznam się że pierwszy raz widzę taką kierownicę, a przez dłuższy czas obserwowałem aukcje internetowe w kraju i za granicą. I niestety nigdy się taka nie trafiła
_________________ Fiat Punto MK1 3D / 1997r. / silniczek 1.1 55KM
agusia199 Sympatyk kropek
Dni na forum: 474
Tematy: 5
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach