Witam szanowne grono tunerów. Ja troszkę z innej paczki lub bajki Grzegorz1151 chciałem zapytać o Twoje światełka ile takie kosztują bo takie właśnie szukam do swojego kropka. Przepraszam za pytanie nie do tematu ale jak wszedłem na niego to musiałem zapytać o te światła. Pozdro
STax Moderator
Imię: Szczepan
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 575
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
mirek-s27: za mądre to dla mnie, ja humanista jestem
A tak serio, to nie do końca mi to pomogło, bo nie wiem co tu liczyć, bo generelanie odległość filtra od przepustnicy zostanie taka sama, tyle, że sam filtr będzie miał lepsze "branie" powietrza...
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304 => LPG sucks
BobMF Puntoświr
Dni na forum: 648
Tematy: 14 Skąd: Wrocław
Zanieczyszczenie fakt, na pewno będzie większe, natomiast co do ciepłego powietrza, to jakąś osłonę bym zamontował, zresztą teraz też jak się ten plastik nagrzeje to ciepłe powietrze bierze.
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304 => LPG sucks
JOS3PH Puntomaniak
Imię: Jakub
Dni na forum: 323
Tematy: 12 Skąd: Poznan okolice
tak na chlopski rozum to musial bys obciac obudowe z gory bo tak to powietrze ominie filtr (zalezy jak on tam siedzi) a chodzi o to zeby przez filtr
szlo no al jak juz taka cesarke wykonasz to najlatwiej byloby wyciac otwor w masce tuz nad filtrem np. taki w stylu toyoty celica gt4
a co do samych filtrow to uzytkownicy puntosports (jesli chodzi o silniki 1.1 i 1.2) wypowiadaja sie jednoznacznie: Pipercross Panel- sportowy zamnienik
stozkow do wolnossacych raczej nie polecaja
_________________ PUNTO Sporting 16V Mk1 Tiziano Rosso 1999
MEMBER OF PUNTOSPORTS.CO.UK
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach