Dopisałem się do osób mówiących NIE. Jakiś czas temu poważnie nosiłem się z zamiarem kupna nowego Punta II 3-d ale do czasu jak zafundowali mu face lifting. Wygląd nadwozia skutecznie mnie jednak odstraszył (nie bez powodu jest nazywany wytrzeszczem ). Może to i dobrze bo dzięki temu "przemęczyłem" się dłużej Sejem i kupiłem od razu GP.
_________________ Grande Punto SPORT MultiJet (2006),
Seicento Sporting ABARTH (dobry rocznik 1999 - jest jak wino: im starszy tym lepszy)
UWAGA! Przyjmę Punto Abarth jako darowiznę. Tylko poważne oferty!
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
rallypl Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 511
Tematy: 11 Skąd: Dzierżoniów
Zdecydowanie na nie. Punto stracilo swojego "pazura" , jest mniej agresywne, ale skoro ma to byc samochod dla mas, to moze posuniecie Fiata nie bylo takie zle... Tak czy siak FL bym nie kupil
_________________ RALLYMANIAK !!!
Punto 2000r., Ducato 2002r.
przemek88 Puntoświr
Imię: Przemek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 151
Tematy: 12 Skąd: Tychy
Moim zdaniem Punto II jest ładniejsze od II FL. A to dlatego, że miał po prostu
swój niepowtarzalny styl. Soczewkowe reflektory nadają mu sportowy wygląd.
Odblaski na tylnym zderzaku w ogóle nie pasują do całości. A najbardziej nie podoba mi się znaczek na tylnej klapie - kropek ładniej wygląda gdy klapa jest "gładka". Ale to tylko moja opinia .
_________________ Fiat Punto II 1.2 60 KM - sprzedany
Obecnie - Citroen C3 1.4 75 KM
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach