zaryzykowałbym, że wystarczą letnie Mr. Yellow na taką zimę
pewnie tak, ale skoro mam już seryjne Pirelli to niech tak już zostanie
_________________ Kobieta powinna traktować swojego faceta jak Psa! - dobrze nakarmić, nie drażnić i wypuszczać na wieczór....
********Grande Punto 1.4 8V*********
Adamm Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 302
Tematy: 1
Bridgestone Turanza ER 300 195/55R16, dobrze że zima lekka
Jednak zimówki też zakupię, tylko może ktoś mi podpowie czy mogę zastosować felgi Alcar 6,00X15 i opony 185/65R15 do mojej wersji kropka ?
_________________ Grande Punto Dynamic 1.4 16v ROSSO Malizioso (2006)
darklew Sympatyk kropek
Imię: darklew
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 562
Tematy: 0 Skąd: Lublin-Szczecin
A czy nie wydaje Wam się że BRIDGESTONE 250 są przerażliwie głośne? Ja mam zimówki KLEBER KRISALP i pomimo że są zimowe to są o niebo cichsze... Naprawdę komfort jazdy jest lepszy na zimówkach niż na tych BRIDGESTONACH. Dla mnie to są słabe opony, w poprzednim samochodzie (BRAVA) miałem letnie MICHELINY i w ogóle ich nie słyszałem a tu taka niespodzianka. l
Zgadzam się, są bardzo głośne; także w porównaniu z zimowymi ug7; chociaż w grande jeżdżę bridgestonami dopiero kilka miesięcy, to zastanawiam się nad wymianą na przyszły letni sezon; będę szukał zdecydowanie cichszych.
W trasie to szuranie opon znacznie obniża komfort jazdy i sprawia, że czuję się jakbym jechał samochodem o klasę gorszym.
W poprzednim punto II także miałem bridgestony i z tamtych byłem zadowolony.
_________________ Grande Punto 1,4 16V, czerwony bolero
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach