Czy ktoś może zna jakiegoś elektryka w Krakowie z doświadczeniem w naprawie wspomagania w Puntach? Czytałem tematy podlinkowane przez EDi i widzę że najczęściej problemy ze wspomaganiem można rozwiązać w miarę prosto i tanio, ale sam się tego raczej nie podejmę.
W ASO (Polinar) przeczytali z examiera "błąd z czujnika skrętu" i powiedzieli że trzeba wymienić całą kolumnę.
nie cała kolumne za 1800 zł z robocizną, tylko czujnik skrętu, miałem to samo i taki sam odczyt w ASO. Tam pracują naciągacze. Wymiana czyjnika skretu z robocizna wyniosła mnie 800 zł, z gwarancja. Uzywany czujnik kosztuje z robocizna około 400 zł.
Adas Puntoświr
Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 568
Tematy: 35 Skąd: Białystok
Co do tematu wspomagania to chyba ja najwięcej wniosłem . Wszystko sam w swoim zakresie:D
Jak coś mam an sprzedaż, kompletną kolumnę ze wspomaganiem, silniczek, centralka wspomagania, komplet. Cena 700zł, stan ideał. Gwarancja:D NOwa w aso ponad 2500.
Co do tematu wspomagania to chyba ja najwięcej wniosłem . Wszystko sam w swoim zakresie:D
Jak coś mam an sprzedaż, kompletną kolumnę ze wspomaganiem, silniczek, centralka wspomagania, komplet. Cena 700zł, stan ideał. Gwarancja:D NOwa w aso ponad 2500.
heh...ja mam wersje mega golas;/ bez wspomagania.. dalo by sie to zamontowac?
Adas Puntoświr
Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 568
Tematy: 35 Skąd: Białystok
Dałoby się. Ale poważnie pisząc, taniej i lepiej będzie jak sprzedasz golasa i kupisz z.. No ale jak masz dobrego kropa, to heh nie sprzedaź, czeka cię więc. Kupno Całego wspomagania, kolumna z czujnikiem, z silniczkiem i z centralką wspomagania.
Wygląda to tak:
Oczywiście po zakupie musiałbyś podjachać do ASo, by ci to podłączyli pod Body Computer. NO i wiadomo wtyczka od zasilania i jeszcze ze 2 wtyczki których nie masz...
Ja proponuj właśnie podjechać do ASO pogadać z ich Elektrykiem, zawsze tam jest taki co by się znał na tym. Powiedzieć, że masz golasa, że jakbyś kupił całe wspomaganie, czy dałoby się i jak tak to ile za podłączenie, pod body komputer itp.
Jak masz trochę gotówki, i lubisz kropa, chcesz nim dalej jeździć, i mieć wspomaganie, które to w kropkach działa bardzo precyzyjnie i lekko. To Cuż próbuj.
Ps. ja za te całe wspomaganie, te co na fotce, to wziołem 700zł Za tyle można kupić, moja byłą jak nowa
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach