Czytałem o kilku takich którzy przy duzych prędkościach na autostradzie chcieli tylko przesunąć fotel, niestety siedzenie się zablokowało no i mocne szarpnięcie spowodowało nagły obrót kierownicą. Auto wpadło na przeciwległy pas prosto pod ciężarówkę. Skutki nie trzeba chyba przedstawiać........
_________________ >>>>>>FIAT<<<<<
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Punto z potężnym 1.2 V8
ipIV
Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 932
Tematy: 156 Skąd: Ruda Śląska
Czytałem o kilku takich którzy przy duzych prędkościach na autostradzie chcieli tylko przesunąć fotel, niestety siedzenie się zablokowało no i mocne szarpnięcie spowodowało nagły obrót kierownicą. Auto wpadło na przeciwległy pas prosto pod ciężarówkę. Skutki nie trzeba chyba przedstawiać........
Widocznie to nie była autostrada Na autostradzie są wszędzie barierki
Dni na forum: 813
Tematy: 20 Skąd: Logrono, Mollet del Valles
no, ale na A4 w kierunku na katowice około 1km przed zabrze wspólna widziałem już kilka aut co przez barierki leciały do rowu, a poprzednią zimą jeden to wyleciał na pas na gliwice, minął kolejne barierki i zatrzymał się dopiero na trzy-czterometrowym wzniesieniu kilka metrów za barierkami, ten to musiał dymać... a ja nie miałem kropkiem ciężkich sytuacji prócz jednej... na światłach stoję i jedynka przygotowana, patrze w lusterko a tu golf 2 po hamulcach (ślepy chyba, nie widział czerwonego), szczęście, że na pasach nikogo nie było i mogłem podjechać do przodu o około 1,5m bo tyłu bym nie miał
golab Przyjaciel
Imię: Marcin
Dni na forum: 913
Tematy: 18 Skąd: Morąg
no, ale na A4 w kierunku na katowice około 1km przed zabrze wspólna widziałem już kilka aut co przez barierki leciały do rowu, a poprzednią zimą jeden to wyleciał na pas na gliwice, minął kolejne barierki i zatrzymał się dopiero na trzy-czterometrowym wzniesieniu kilka metrów za barierkami, ten to musiał dymać... a ja nie miałem kropkiem ciężkich sytuacji prócz jednej... na światłach stoję i jedynka przygotowana, patrze w lusterko a tu golf 2 po hamulcach (ślepy chyba, nie widział czerwonego), szczęście, że na pasach nikogo nie było i mogłem podjechać do przodu o około 1,5m bo tyłu bym nie miał
No właśnie to jest najlepsze jak tacy idioci za tobą hamują w ostatniej chwili... ja ostatnio w Olsztynie stałem na światłach i patrze że za mną zapier**** jakiś pajac, myśle sobie "zaraz sie we mnie wpakuje!!!", a tu samochody jadą tuż przed maską, nawet nie ma jak podjechać do przodu!!! Patrze a ten idiota hamując jeszcze zmienił pas, zatrzymując się praktycznie centymetry od zderzaka stojącego obok mnie samochodu... czy to nie głupota? W tym miejscu widać światła z kilometra w dodatku wszyscy już dawno stali!!!
_________________ Grande Punto 1.4 77KM Energy
5-drzwiowy .:. dziki wąż piaskowy .:. szybki i wściekły!
ipIV
Imię: Michał
Dni na forum: 932
Tematy: 156 Skąd: Ruda Śląska
No właśnie to jest najlepsze jak tacy idioci za tobą hamują w ostatniej chwili... ja ostatnio w Olsztynie stałem na światłach i patrze że za mną zapier**** jakiś pajac, myśle sobie "zaraz sie we mnie wpakuje!!!", a tu samochody jadą tuż przed maską, nawet nie ma jak podjechać do przodu!!! Patrze a ten idiota hamując jeszcze zmienił pas, zatrzymując się praktycznie centymetry od zderzaka stojącego obok mnie samochodu... czy to nie głupota? W tym miejscu widać światła z kilometra w dodatku wszyscy już dawno stali!!!
Bo królem dróg są dresiarze w ich zajeffajnych stuninkofanych golfach
Dni na forum: 751
Tematy: 9 Skąd: Sosnowiec
Jeszcze mi sie rece trzesa, wiec bede pisal szybko. Wlassnie mialem najtrudniejszy moment... Wracalem z parku gdzie codziennie rano biegam i zawsze wracam inna droga niz jade, jakos tak mi wygodniej, no i wracajac zawsze przejezdzam przez takie dosyc duze rondo, pod ktorym zreszta biegnie obwodnica miasta, przelatuje to rondo na wprost, a ze o 6stej rano nigdy nie ma ruchu to mam na nim zawsze jakies 70km/h... Dzisiaj tez mialem, tylko, ze okazalo sie, ze na rondzie szklanka, musialem trzy kolejne kontry zalozyc zeby nie zaparkowac na barierce... Juz bylem pewien, ze bede mial auto do roboty. Na takim czyms to chyba nawet zimowki by mi nie pomogly
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach