Może tak być u mnie pokazywał ok. a jak odpalałem zimnego to chodził na 3gary i kopcił(zalewało go) narazie odpiąłem czujnik i jest ok. czesem jednak wyskakuje bład i auto zwalnie nie chce sie wkręcać ale to może 5 sek. trwa i śmigam bez czujnika
_________________ Punto Gt1
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
szparkowski Sympatyk kropek
Imię: Kuba
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 673
Tematy: 4 Skąd: Ostrów Wlkp.
ja najpierw kupilam za 30 zl ale okazalo sie ze nie pasuje no i wymienilam na inny za 10 zl chociaz raz sie rozczarowalam w sklepie pozytywnie he he
wymienilam czujnik i w sumie zadnej roznicy nie ma. dalej standard to jest 1/4 skali, przy 1/2 wlacza sie wiatrak. tak wiec ten typ chyba tak ma
_________________ Punto 1,2 ELX 75 KM, 1996 benzyna +Lpg
----------------------------------------------------
Lepiej mieć kilka akcji 100% mężczyzny niż cały pakiet idioty
Tam, gdzie kończy sie logika, zaczyna sie kobieta
AMG Puntoświr
Imię: Adam
Dni na forum: 533
Tematy: 15 Skąd: Cieszyn - Sosnowiec
mam pytanie czy do wymiany czujnika jest konieczne sciaganie plynu chlodniczego czy nic mi nie wyleci jak go wykrece?? bo jest on wkoncu wkrecany w blok silnika
dzana Puntoświr
Imię: asia
Dni na forum: 512
Tematy: 23 Skąd: Bochnia
ja nie sciagalam plynu ale trzeba to robic, tzn wymieniac czujnik w miare szybko bo rzeczywiscie plyn mi mozna powiedziec "chlusnal". najlepiej to robic w 2 osoby: jedna wykreca i zmienia a druga podstawia jakies naczynko zeby nie lalo sie po roznych urzadzeniach
no i poczekaj az autko ostygnie bo mozna sie sparzyc:)
_________________ Punto 1,2 ELX 75 KM, 1996 benzyna +Lpg
----------------------------------------------------
Lepiej mieć kilka akcji 100% mężczyzny niż cały pakiet idioty
Tam, gdzie kończy sie logika, zaczyna sie kobieta
BobMF Puntoświr
Dni na forum: 648
Tematy: 14 Skąd: Wrocław
nic nie trzeba ściągać, odkręcasz stary i przykręcasz nowy, będzie ciekło przez kilkanaście sekund ale ten otwór nie jest duży i niewiele wyleci.
Tyle co wyleci to można uzupełnić nawet wodą - chociaż różnica będzie niezauważalna.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach