Witam wszytkich ponowie dzięki za opinie
Jestem juz po przejchaniu 1900km jak narazie auto sie bardzo dobrze sprawuje i jestem zadowolony. Średnie spalanie wacha się od 5.3 trasa do 6.5 miasto. No chyba że się spisze wtedy dochodzi nawet do 9l/100km.
Dzisja pierwszy raz byłem w ASO grrr... zauważyłem odbarwienie lakieru na przednich prawych dzwiach tylnym nadkolu i klapie bagażnika. Lakiernik powiedział ze to musi być coś z podkładem i prawdopodobnie bedą malować te 3 elementy. No i na podsufitówce sa ślady kleju też sie tym maja zająć zobaczymy z jakim skutkiem.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 10 Wrz 2007 16:44 ]
Witam
Przebieg 3594 km auto mam prawie 2 tygodnie
Dzisja przy 130km/h przywalilem w 2 gołębie grrr.... no i pękł przedni zderzak przy dolnej kratce na dlugości 5 cm Juz mi się krew zagotowała teraz wymieniac zderzak czy tak jeździć oto jest pytanie??!!
[ Dodano: 10 Wrz 2007 16:45 ]
Witam
Przebieg 3594 km auto mam prawie 2 tygodnie
Dzisja przy 130km/h przywalilem w 2 gołębie grrr.... no i pękł przedni zderzak przy dolnej kratce na dlugości 5 cm Juz mi się krew zagotowała teraz wymieniac zderzak czy tak jeździć oto jest pytanie??!!
bbanditoss Moderator
Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 551
Tematy: 30 Skąd: Katowice
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach