Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

grandzik zamowiony :) Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
dzioby125
Puntoświr

Imię: Agnieszka
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 546
Tematy: 3

Post #44422 Wysłany: 11 Wrz 2007 15:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

no to czekamy razem na to cudo Very Happy

witam na forum Smile

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
heffer
Puntoświr

Imię: Pawel
Dni na forum: 495
Tematy: 12

Post #44425 Wysłany: 11 Wrz 2007 15:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

hello hello Wink

czyli rozumiem, ze manualna klimatyzacja to to samo co mam w mk2, czyli pokretlo od nagrzewania i drugie od ustawienia kierunku nawiewu Wink

jak dzialaja standardowe glosniczki w punto z radiem z cd mp3? mysle ze to bedzie blaupunkt czy cos takiego Wink
obecnie mam pioneer radio i glosniki i jest fajnie Smile

p.

Ekstremista

Imię: Marek
Dni na forum: 576
Tematy: 8

Post #44438 Wysłany: 11 Wrz 2007 16:59 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z tą klimą się powtarzam, ale przeczytaj w instrukcji rozdział o wentylacji i ogrzewaniu - będziesz żałował Mr. Green
Co do radia, to będzie Blaupunkt. Ja u siebie mam Grundiga bez MP3 - od MP3 mam Blue&Me, więc po co dublować i bulić ekstra kasę - a stosu płyt nie będę woził - wolę pen drive 2GB, 1GB i MP3 player 1GB, które walają się w schowku Mr. Green Do tego dwa CD. Trochę tej muzy wożę ze sobą...
Na moje ucho fabryczny sprzęt audio wystarczy - przy Rammstein'ie drży wewnętrzne lusterko wsteczne i nie wydobywają się z głośników nieprzyjemne i niepożądane dźwięki Wink

heffer
Puntoświr

Post #44442 Wysłany: 11 Wrz 2007 17:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

o no to fajnie z tym dzwiekiem. W UK jest kilka wersji punto, ktore sa juz odpowiednio wyposazone. Ja u siebie wybralem standardowa wersje sporting i opcjami ktore moglem dobrac sa: klima, skorzane siedzenia, otwierzany dach, listwy boczne na drzwi i chyba subwoofer jeszcze. To wszystko. Reszta w starndardzie. Zapytam o ta klime jeszcze w sklepie, ale nie jestem do konca przekonany czy mi to potrzebne.
Pozatym do radyjka tego bez problemu mozna chyba podlaczyc ipoda wiec tez bedzie looz Smile
Lubie radio z mp3 cd bo sobie robie kompilacje taka jaka mi pasuje i mam np 2 plytki z mp3kami. wrzucam plytke i leci ladnie Smile

p.s. jest na stronie fiata instrukcja gdzies? Smile ide szukac...

hmhm niech juz bedzie dzien dostawy no! Razz

Przyjaciel

Imię: Kacper
Dni na forum: 813
Tematy: 20

Post #44443 Wysłany: 11 Wrz 2007 17:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co do klimatyzacji automatycznej to jest ona w GP dosyc problematyczna i teraz tez bym sie raczej na nia nie zdecydowal chociaz faktycznie to calkiem wygodne (w Bravo na cale szczescie dziala bez zarzutu). heffer co do podrozy ok. 2tys km to przestaje ona byc fajna po pierwszych 10 godzinach jazdy Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
heffer
Puntoświr

Post #44445 Wysłany: 11 Wrz 2007 17:40 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Synek napisał:
co do podrozy ok. 2tys km to przestaje ona byc fajna po pierwszych 10 godzinach jazdy Smile

domyslam sie hehe, ale mysle, ze w polowie drogi przespalbym sie gdzies w motelu Smile prawdopodobnie w holandii albo niemczech.

Ekstremista

Post #44447 Wysłany: 11 Wrz 2007 17:50 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Synek napisał:
Co do klimatyzacji automatycznej to jest ona w GP dosyc problematyczna i teraz tez bym sie raczej na nia nie zdecydowal chociaz faktycznie to calkiem wygodne

Jakie problemy masz na myśli? W moim nic negatywnego nie zauważyłem, mam jak najbardziej pozytywne wrażenie. Gdyby coś nie działało jak należy byłbym, delikatnie mówiąc, zdenerwowany.

[ Dodano: 11 Wrz 2007 18:50 ]
heffer napisał:
Pozatym do radyjka tego bez problemu mozna chyba podlaczyc ipoda wiec tez bedzie looz :smile:
Lubie radio z mp3 cd bo sobie robie kompilacje taka jaka mi pasuje i mam np 2 plytki z mp3kami. wrzucam plytke i leci ladnie Smile

p.s. jest na stronie fiata instrukcja gdzies? Smile ide szukac...

hmhm niech juz bedzie dzien dostawy no! Razz

Instrukcji do autka na sieci nie ma, dwa dni przed odbiorem autka poprosiłem sprzedawcę i mi dał Very Happy Na stronie Fiata znajdziesz instrukcję do Blue&Me - radzę obowiązkowo przeczytać Wink Bez czytania będzie ciężko Ci to uruchomić.

Kompilacje muzyczne robię sobie na penach - raczej wrzucam w katalogi, przecież Blue&Me ma odtwarzacz MP3 wraz z portem USB Wink Możesz odtwarzać na wiele różnych sposobów - konkretny utwór, katalog, wszystko. W Media Player w Win możesz utworzyć Play Listy - Media Player w autku to odtworzy. Możesz odtwarzać po rodzaju muzy, artyście,... Duża dowolność Wink Po co więc płyty? Zajmują tyle cennego miejsca Wink Przez USB podłączysz też IPod'a Wink

Synek
Przyjaciel

Post #44450 Wysłany: 11 Wrz 2007 17:59 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

krowka napisał:
Jakie problemy masz na myśli? W moim nic negatywnego nie zauważyłem, mam jak najbardziej pozytywne wrażenie. Gdyby coś nie działało jak należy byłbym, delikatnie mówiąc, zdenerwowany.

Pisalem nie raz na frum. Najbadziej irytujace bylo piszczenie wentylatora, pozatym sterowanie mi padlo i przed sprzedaza mieli mi wymienic ale juz nie zdazyli...
krowka
Ekstremista

Post #44459 Wysłany: 11 Wrz 2007 18:15 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Synek napisał:
krowka napisał:

Pisalem nie raz na frum. Najbadziej irytujace bylo piszczenie wentylatora, pozatym sterowanie mi padlo i przed sprzedaza mieli mi wymienic ale juz nie zdazyli...

No to w moim nic nie piszczy - używam zawsze, gdy jestem w autku, sterowanie działa jak ta lala. Szum, i tylko szum powietrza w kanałach i łopatach wiatraka zaczyna być słyszalny od połowy skali obrotów Very Happy Być może FIAT uporał się z tymi usterkami - moje autko wyprodukowano pod koniec kwietnia 2007. Całe upalne lato przejeździłem bezproblemowo w odpowiedniej temperaturze 21 stopni. Mam go od 01.06.2007 - fajny sobie zrobiłem prezent na Dzień Dziecka Laughing

Synek
Przyjaciel

Post #44460 Wysłany: 11 Wrz 2007 18:17 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

NO to moze Fiat juz poprawil, moj byl z 2006 roku...
maciejd
Puntoświr

Imię: Maciej
Dni na forum: 525
Tematy: 7

Post #44476 Wysłany: 11 Wrz 2007 19:38 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

heffer napisał:
o no to fajnie z tym dzwiekiem. W UK jest kilka wersji punto, ktore sa juz odpowiednio wyposazone. Ja u siebie wybralem standardowa wersje sporting /ciach/

ciekawe, że w niemal wszystkich krajach europy jest wersja Sport, która w GB nazywa się Sporting Rolling Eyes

Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 551
Tematy: 30

Post #44486 Wysłany: 11 Wrz 2007 19:45 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

maciejd napisał:
ciekawe, że w niemal wszystkich krajach europy jest wersja Sport, która w GB nazywa się Sporting

tam wszytko jest inne Razz np. ruch lewostronny Wink

Ostatnio zmieniony przez bbanditoss dnia 11 Wrz 2007 19:46, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maciejd
Puntoświr

Imię: Maciej
Dni na forum: 525
Tematy: 7

Post #44488 Wysłany: 11 Wrz 2007 19:46 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

heffer napisał:
Witam,
wczoraj zamowilem Grande Punto 1.4 16V sporting Smile
kolorek chemical grey /ciach/

z tego co patrzę na brytyjskich stronach GP to chyba będziesz miał już nowy znaczek fiata ?

Puntoświr

Imię: Agnieszka
Dni na forum: 546
Tematy: 3

Post #44495 Wysłany: 11 Wrz 2007 20:01 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

maciejd napisał:
heffer napisał:
Witam,
wczoraj zamowilem Grande Punto 1.4 16V sporting Smile
kolorek chemical grey /ciach/

z tego co patrzę na brytyjskich stronach GP to chyba będziesz miał już nowy znaczek fiata ?

będę zazdrościć Wink

Ekstremista

Post #44507 Wysłany: 11 Wrz 2007 20:38 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi się nowe logo nie podoba Rolling Eyes Logo z niebieskim tłem i wieńcem laurowym zamontowane na GP jest moim zdaniem ładniejsze.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat