Witam!
Od trzech miesięcy mam 1.9JTD i jestem niesamowicie zadowolony, poza tym że uszkodził mi się czujnik położenia wału (ale to napewno był jakiś wadliwy). Autko śmiga pięknie. Polecam ten silniczek...
_________________ Punto II 1.9 JTD 2001r. - 115000 km
Tak się składa że mam w planach wymianę mojego Punto 2 1.2 8v goła wersja z 2000 roku, na dobrze wyposażoną wersje 1.9 JTD tak 2002 rok. Mam 15 tyś i nie wiem co innego by kupić. Lubie włoskie auta, napaliłem sie na Alfe 156 jednak po kalkulacji koszów stwierdziłem, że nie stać mnie na jej utrzymanie. W grę wchodzi też 1.2 16V.
Jaką wersje wy byście polecili? Plusy i minusy obydwu wersji.
_________________ Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja, włoskie Ferrari.
MatHEO Sympatyk kropek
Imię: Mateusz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 148
Tematy: 3 Skąd: Górny śląsk
Witam
Zastanawiam sie nad zakupem punciaka z silnikiem 1,9 jtd, moze mi ktos powiedziec jak jest z awaryjnoscia takiego silnika, do jakiego przebiegu da sie nim jakos w miare bez remontow jezdzic (wiem, ze to zalezy od eksploatacji, ale tak ksiazkowo) ile kosztuje filtr paliwa.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach