no i do radia dochodzi jeszcze sterowanie z kierownicy [/quote]
To naprawdę rewelacyjne rozwiązanie!Czasami się jak jade GP z przyzwyczajenia szykam pokrętła radia a potem stukam się w głowe mówiac do siebie" przecież masz sterowanie w kieronicy" Wogóle Grande zaczyna mi się coraz bardziej podobać
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
MichalN Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 136
Tematy: 1
Mam oryginalny system Hi-Fi firmy Interscope w swoim GP. 6 głosnikow, wzmacniacz i subwoofer w bagażniku. Młóci niemiłosiernie . Bez problemu mozna siebie ogłuszyc do tego stopnie ze czujemy sie tak jakbysmy wyszli z kilkugodzinnej dyskoteki. Tylko ze w punto juz po 15 minutach sie tak mozemy czuc. Bas głeboki, donosny i mocny. Przy tym sprzecie muzyke czuc równiez ciałem a nie tylko uszami. Czystosc dzwieku tez na najwyzszym poziomie. Sterowanie z kierownicy i dwa gniazda USB w schowku. Piosenki mozna zmieniac glosem, wymawiajac komende np. "nastepny".
_________________ Grande Punto Sport 1.9
LeszekR Puntoświr
Imię: Leszek
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 686
Tematy: 7
[quote="MichalN"]Mam oryginalny system Hi-Fi firmy Interscope w swoim GP. 6 głosnikow, wzmacniacz i subwoofer w bagażniku.
Czy zestaw ten różni się jakoś od tego z subwooferem?W brata sporcie tez nieźle daje po uszach ale czy to jest Interscope????Po czym rozpoznać zestaw tej firmy.Czy przypadkiem na przednich osłonach głośników nie ma jakieś tabliczki?
krowka Ekstremista
Imię: Marek
Dni na forum: 576
Tematy: 8 Skąd: Toruń
MichalN, jakie dwa gniazda USB, jedno. Drugie to serwisówka.... Poczytaj postao Blue&Me, którego gdzieś tam napisałem - przyda Ci się - nie wyrwiesz sobie włosów z głowy, gdy niepostrzeżenie zobaczysz komunikat "Brak multimediów"
_________________ Fiat Grande Punto czarny crossover 1.4 8V Emotion 2007 Fiat UNO 45 MKII czerwona strzała
MichalN Sympatyk kropek
LeszekR, jak auto było zamawiane to z zestawem tym drozszym czyli interscope. Na przednich głosnikach nie ma tabliczek, nigdzie tez nie znalazlem napisu interscope. Wiem jedynie tyle, że zaplacilem drozej tak jak za interscope.
[ Dodano: 26 Sie 2008 23:07 ] krowka, oba gniazda USB działaja tak samo i z obu elegancko czyta pliki. Sam przed chwila bylem w garazu i to sprawdzilem. Nie było zadnego napisu "Brak Multimediów".
_________________ Grande Punto Sport 1.9
krowka Ekstremista
Imię: Marek
Dni na forum: 576
Tematy: 8 Skąd: Toruń
[quote="MichalN"]LeszekR, jak auto było zamawiane to z zestawem tym drozszym czyli interscope. Na przednich głosnikach nie ma tabliczek, nigdzie tez nie znalazlem napisu interscope. Wiem jedynie tyle, że zaplacilem drozej tak jak za interscope.
hmm czyli nie da sie jednoznacznie rozpoznać tych zestawów-szkoda.Jak znajde chwilkę wrzuce fotke suba sprawdzimy czy masz taki sam
MichalN Sympatyk kropek
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach