Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

samoczynnie opada osłona przeciwsłoneczna nad przednią szybą Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
robaczek
Forumowicz

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 457
Tematy: 2

Post #53219 Wysłany: 12 Paź 2007 06:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

czy ktoś miał taki przypadek, że samoczynnie opadała mu osłona przeciwsłoneczna znajdująca sie nad szybą od strony kiewrowcy, jaka jest konstrucja mocowania tej osłony do karoserii, czy główka ramienia na którym znajduje się ta osłona pracuje w jakiejś osłonie teflonowej. Czy ktos ma pomysł jak to naprawić? Rolling Eyes
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Dyru
Puntomaniak

Dni na forum: 505

Post #53235 Wysłany: 12 Paź 2007 07:35 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja kupiłem kropka z uszkodzona już osłona.widocznie takie badziewie robią.poprzedni własciciel ratował sie taśmą i owinął ten pręcik zeby sie jakos trzymało.ale mnie to wkurzało bo i tak opadało, wiec kupiłem nowe i jest luks.ale trzeba było zapłacic cos ok 50 PLN.chyba że uda Ci sie wytargać z jakiegoś punta z parkingu od kogos Wink albo na szrocie

Forumowicz

Dni na forum: 457

Post #53287 Wysłany: 12 Paź 2007 09:24 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki za radę ,za duże ryzyko aby komuś wytagać z parkingu tą zasłonę bo sam moge być wytagany więc chyba skoczę na szrot i cos dopasuję Basketball
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maciey
Puntoświr

Dni na forum: 538
Tematy: 14

Post #53290 Wysłany: 12 Paź 2007 09:29 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

dopasować się nie da Smile ja miałem problem z urwaną taką osłoną i musi być tylko od Punto Sad Ze szrotami też jest ciężko bo trochę mało jest na nich Kropek - problem większy niż z częściami do Golfa III Evil or Very Mad
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
BobMF
Puntoświr

Dni na forum: 648
Tematy: 14

Post #54535 Wysłany: 15 Paź 2007 23:16 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

na rzepa Laughing

wito76
Puntoświr

Dni na forum: 494
Tematy: 15

Post #56588 Wysłany: 22 Paź 2007 08:05 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja kupilem na allegro za 10 zl 2 szt. daszków
załozylem od strony kierowcy, a po stronie pasazera jest sprawny wiec mam jeden na zapas

Forumowicz

Imię: Bartosz
Dni na forum: 195
Tematy: 0

Post #206136 Wysłany: 08 Sty 2009 17:56 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Musisz kupić nową - najlepsze rozwiązanie - miałem to samo - poprzedni właściciel przypiął osłonę do podsufitki na szpilkę, ale kiedy przy 120km/h spadła mi w dół od razu pojechałem i kupiłem nową.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat