czy ktoś miał taki przypadek, że samoczynnie opadała mu osłona przeciwsłoneczna znajdująca sie nad szybą od strony kiewrowcy, jaka jest konstrucja mocowania tej osłony do karoserii, czy główka ramienia na którym znajduje się ta osłona pracuje w jakiejś osłonie teflonowej. Czy ktos ma pomysł jak to naprawić?
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Dyru Puntomaniak
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 505
Tematy: 2 Skąd: Wadowice
ja kupiłem kropka z uszkodzona już osłona.widocznie takie badziewie robią.poprzedni własciciel ratował sie taśmą i owinął ten pręcik zeby sie jakos trzymało.ale mnie to wkurzało bo i tak opadało, wiec kupiłem nowe i jest luks.ale trzeba było zapłacic cos ok 50 PLN.chyba że uda Ci sie wytargać z jakiegoś punta z parkingu od kogos albo na szrocie
_________________ Punto I 1.2 CULT 60 KM
robaczek Forumowicz
Dni na forum: 457
Tematy: 2
dopasować się nie da ja miałem problem z urwaną taką osłoną i musi być tylko od Punto Ze szrotami też jest ciężko bo trochę mało jest na nich Kropek - problem większy niż z częściami do Golfa III
BobMF Puntoświr
Dni na forum: 648
Tematy: 14 Skąd: Wrocław
Musisz kupić nową - najlepsze rozwiązanie - miałem to samo - poprzedni właściciel przypiął osłonę do podsufitki na szpilkę, ale kiedy przy 120km/h spadła mi w dół od razu pojechałem i kupiłem nową.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach