Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Moja Kropka JTD :) Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Maciey
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 538
Tematy: 14

Post #63669 Wysłany: 13 Lis 2007 22:24 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spoko Kropka! Podoba mi się głównie ze względu na silnik (osobiście wolę klekoty Rolling Eyes ) i bagażnik Smile ... Co do kół gdybyś zmieniał i chciał pozbyć się obecnych daj znać, bo ja planuję zakup jakichkolwiek alu Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
MarQs
Sympatyk kropek

Imię: Marcin
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 444
Tematy: 3

Post #63765 Wysłany: 14 Lis 2007 11:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Maciey jezeli bede zmienial to raczej nie predko (moze wiosna 2008), poza tym musze sie nad temetem jeszcze troche zastanowic, bo felgi owszem - maja juz swoje lata, ale opony w tym roku nowe zlozylem i nie wiem czy bedzie mi sie oplacalo sprzedawac komplet.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat