mnie powiedzieli, że za TYŁ chcą 100 zł...myślałem, że padnę
Oryginalny tył w ASO (info z 8/01/2008) to 100. Zamiennik (brzydszy bo bez plastiku - ale za to później na ramie można założyć dowolna wycieraczkę) 33 zł. Widoczność do tyłu - bezcenne
_________________ Punto 55 SX
Dalnet Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 366
Tematy: 5 Skąd: Gdynia
w punto 1 wycieraczki są asymetryczne tzn. jedna jest dłuższa a druga krótsza co za tym idzie zawsze albo prawie zawsze kłopot dotyczy tej dłuzszej a mianowicie złe zbieranie brudu i wody a to dlatego ze dłuższe ramie ma mniejszy docisk. i teraz pytanie moje do tych którzy prubowali zmieniac rozmiary tych wycieraczek .chodzi o to ze gdyby zmniejszyc rozmiar tej wiekszej i zwiekszyc rozmiar tej mniejszej to prawdopodobnie polepszyło by sie działanie wycieraczek .chodzi o to jakie zastosowac wymiary żeby jeszcze było cos widac przez przednia szybę w czasie deszczu?
Thomas Monkey Mod
Imię: Tomasz
Dni na forum: 670
Tematy: 17 Skąd: Ustka/Gdańsk
marco129 ja tam nie widze takiego problemu...wymieniam gumki i jest wszystko ladnie... wczesniej jak zmienilem gumki to mialem problem z ta mal wlasnie ale teraz juz zalozylem nowe gumki i zbiera wszystko ladnie... zadnych smug czy "wolnych" przestrzeni gdzie woda nie jest zbierana...
no widzisz a ja zmieniłem całe pióra i problem dalej ten sam pozostaje
[ Dodano: 11 Sty 2008 23:05 ]
czy ktos testował może wycieraczki tego typu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=293022064. są to wycieraczki płaskie praktycznie sama guma + uchwyt .ciekawe jakby sprawdzały sie w codzienny uzytkowaniu??
Lutek Puntoświr
Dni na forum: 671
Tematy: 16
jak masz mały słaby docisk zardzewaial sprezynka to ponoc te płaskie sa jeszcze gorsze od zwykłych. PONOC nie sprawdzałem ja narazie planuje kupic nowe ramie z jakiegos szrota Tobie tez to polecam,.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach