Witam wszystkich na forum:) Mam pytanie - czy to normlane że w kabinie Punto II tak cicho tyka kierunkowskaz? Z tego powodu za każdym razem muszę patrzeć na wyświetlacz i sprawdzać czy migacz już odbił czy dalej miga (jeśli nie odbije autoamtycznie to trzeba wyłączyć ręcznie). Czy ktoś poradził sobie z tym problemem?
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
ipIV
Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 932
Tematy: 156 Skąd: Ruda Śląska
Tak myślałem że to tylko u mnie Inaczej taki temat już by istniał. Może wystarczy pogrzebać w przekaźniku/przerywaczu kierunkowskazów tylko że nigdy tego nie robiłem
matti84 Puntoświr
Imię: Mateusz i Ola
Dni na forum: 443
Tematy: 25 Skąd: Krotoszyn
U mnie też kierunkowskaz "pyka" dość cicho (w porównaniu z innymi autami).
Ale to kwestia przyzwyczajenia - od tego mamy kontrolki, żeby czasem na nie spojrzeć
E.T. Puntoświr
Imię: Tomasz
Dni na forum: 446
Tematy: 11 Skąd: Warszawa
kolego Titus...Może tak będzie lepiej...wymień przerywacz i może będzie głośniej... Sorki nie mogę się powstrzymac od śmiechu Dla mnie to śmieszne...mam obustronny niedosłuch na lewe ucho 80% ubytek na prawe 60% i jakoś go słyszę, więc kolego nie narzekaj
_________________ Był: Fiat 126p - 1987; Clio 1,2 8V 1991r...jest Punto 1,2 8V 2001r
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach