Co prawda mam wersje 3D ale wykonywałem tą operację u siebie. Wystarczy je mocniej pociągnąć i samo schodzi. Co do skrzywienia fotela kierowcy do wewnątrz/zewnątrz u mnie przyczyną był zjechany gwint w jednej ze śrub przykręcanej z boku na dole fotela.
jeśli chodzi o linkę, to mam identyczny problem w obu fotelach, od kierowcy to ogólnie mi to lotto, ale od pasażera to jest problematyczne. Powiedzcie mi, bo na oryginalnej lince był haczyk ze sprężynką, a tego elementu prawdopodobnie też nie mam, czy można samą linkę założyć i będzie to działać?
Co do fotela kierowcy, grzebaliście pewnie tam sporo. Czy w fotelu z regulacją wysokości macie pod nim taki siłowniczek? Mianowicie, znalazłem go swego czasu pod fotelem i nie wiem gdzie do cholery on powinien się znajdować.
Mam teraz problem, bo jak podniosę fotel, to prawa strona nie ma podparcia i jak siadam to opada!
Pomocy, byłbym wdzięczy! Pozdrawiam!
Pacek Puntomaniak
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 640
Tematy: 14 Skąd: Warszawa/Piaseczno
Ja właśnie wymontowałem fotel pasażera z wersji 5 D i mam inny problem. Czy ktoś odkręcał boczne plastikowe osłonki foteli. Przykręcone są na zwykłe gwiazdkowe śruby. Z tym od strony drzwi nie ma problemu. Jednak z tym drugim mam problem. Po odkręceniu nie mogę jej zdjąć gdyż przeszkadza w tym pokrętło od regulacji ustawienia fotela. Czy ktoś wie jak to rozmontować? Z góry wielkie dzięki za pomoc.
W wersji 3 d wystarczyło że mocniej pociągnąłem to pokrętło i zeszło
_________________ PuntoGO!
marekneo Puntoświr
Imię: Marek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 632
Tematy: 5 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach