Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Koszt orginalnego alarmu do GP Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
boloSr
Sympatyk kropek

Imię: Arek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 669
Tematy: 5

Post #63201 Wysłany: 12 Lis 2007 17:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kto ma oryginalny alarm w GP i ile to kosztowalo przy kupnie furki bo w konfiguratorze znalazlem tak cdziwna pozycje jak: Przystosowanie do montażu autoalarmu dostępnego w linii akcesoriów Fiata koszt 300 zeta co to za cholera moze ktos wie ??? o co tu chodzi Very Happy

W poszukiwaniu traktora !
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
karol_mail
Puntomaniak

Imię: Karol
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 332
Tematy: 8

Post #110020 Wysłany: 31 Mar 2008 07:46 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Alarmy w zależności od modelu alarmu i jego funkcji i regionu kraju kosztują bardzo różnie rozrzut o ile pamiętam od 1200zł(Grudziądz) do ponad 2000zł(Warszawa). Lepiej samemu pojechać do wyspecializowanego zakładu gdzie "prawdziwi fachowcy (nie z ASO)założą najbardziej wypasiony alarm firmy Meta (te do Fiatów) do GP kosztuje ok 600zł robocizna 200zł(800zł Warszawa) na przeglądzie się nie czepiają bo nie wiedzą gdzie zakładany:)

Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 551
Tematy: 30

Post #110171 Wysłany: 31 Mar 2008 18:09 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

karol_mail a ja mam z fiata za 1000zł i już chyba wolę "fachowców" z ASO Confused

Puntomaniak

Imię: Damian
Dni na forum: 300
Tematy: 4

Post #110176 Wysłany: 31 Mar 2008 18:18 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja też mam alarm montowany w ASO miał kosztować 1000 ale sie targowalem i dostałem w cenie samochodu.

Puntomaniak

Imię: Karol
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 332
Tematy: 8

Post #110182 Wysłany: 31 Mar 2008 18:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

U mnie fachowcy z ASO mieli założyć radio przy odbirze auta. Połamali styki od dość dobrego radia a kable zamiast polutować skręcili i zalepili taśmią izolacyjną. Nazywanie tych gości mechanikami albo fachowcami to jakieś kpiny.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat