Szukałem pół godziny takiego postu, ale d*** blada- nie doszukałem się. Jakby co usuncie ten post, jeśli się powtarza. Pytanie natomiast brzmi tak:
Normalnie za pomocą "dźwigni" przy kierownicy z prawej strony w Puncie I, wykonując ruch do siebie, zaczną pryskać spryskiwacze przedniej szyby, a zaś pchając ją do przodu, działają spryskiwacze tylniej szyby. Tak powinno wyglądać to poprawnie. Dzisiaj zauważyłem, że próbując uruchomić spryskiwacze tylniej- psikają mi przednie, co wcześniej nie zauważyłem. I chyba nie powinno tak być. A więc tak... Szlak trafił spryskiwacz z tyłu? Bo wycieraczka chodzi ok. Tylko chodzi mi o ten płyn. Czemu on nie leci? Proszę o pomoc, bo jest to dość uciążliwe, gdy tylnia szyba jest fest zabrudzona. Dzięki z góry. Pozdro
_________________ Punsche '95
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
marcinwrc2 Puntoświr
Imię: Marcin
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 506
Tematy: 15 Skąd: Olsztyn
jerzeli silniczek pracuje a nie pryska sprawdz przy zbiorniczku jest zaworek rozłącz i zobacz czy leci jeżeli leci to przedmuchaj dalsza część węrzyka powietrzem. ja miałem zagienty na wysokości lewego siedzenia pasarzera na progu w wiąsce niewiem jakim cudem.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach