A niby czemu nie?? Pasuje do silników z turbo więc co ma takiego Kropek w swoim 1.4T że BOV by nie pasował??
_________________ Prawo Murphy'ego:
Nie dyskutuj z głupkiem - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PS. Kto usunął mi starą sygnaturkę?...
skadubek Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 695
Tematy: 4 Skąd: CK
Zależy jaki bov niektóre nie pasują i będą źle działać potrzebny jest Bov typ II np. firmy properfect i ten działa napewno jak trzeba i ma przystępna cene chyba 350zł.... mój kolega który miał PGT pare miesięcy i miał tam BOV tej firmy i było OK ale ten dzwięk jak dla mnie jest męczący to jest spoko dla szpanu ale jak gdzieś jedziesz itp. każde ujęcie gazu to jest psss i psss i psss to zobacz ile razy na mieście tak Ci się robić bedzie, ale ma też i zalety jak ciśniesz i ludzie patrzą a ty zmina biegu i psss wybur trudny ja narazie nie zakładałem ,ale może kiedyś
_________________ Punto Gt1
Dela Puntoświr
Imię: Łukasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 470
Tematy: 11 Skąd: Katowice
Odnowie troszke temacik...tym razem nie chodzi mi o to jaki zawór kupić tylko jak najlepiej go założyć??Po montażu u mnie w samochodzie okazało się że po tym jak zawór upuści piowietrze samochód na wolnych obrotach gaśnie. Ma ktoś na to jakąś rade??
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach