Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Ferrari w Polsce!!! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
zoon
Puntoświr

Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 610
Tematy: 23

Post #68348 Wysłany: 30 Lis 2007 07:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

bbanditoss napisał:
tych modeli z Shell'a ? Szczerbol

Tak. Seria składa się z 6 modeli. Z siedmiu tankowań miałem 7 autek i to podwójne dostało dziecko, a pozostałe 6 w oryginalnych opakowaniach leży jako ozdoba Very Happy Jako że tankuję Racinga to dostawałem je za darmo, a przy tańszych paliwach trzeba było dopłacić.

Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
sadoo
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 673
Tematy: 19

Post #68440 Wysłany: 30 Lis 2007 12:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

hehe Very Happy to ja juz wiem dlaczego ty tak tankujesz na shellu, Smile mi na BP to nawet focusa WRC nie chca dac Very Happy a ty masz juz 6 ferrek Razz ale u mnie w miasteczku nie ma diesla V-power na shellu

www.13poziomo.pl
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pajaczek
Puntomaniak

Dni na forum: 491
Tematy: 0

Post #68559 Wysłany: 30 Lis 2007 22:29 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Miałem okazję oglądać wszystkie samochody na Gran turismo od spodu i praktycznie wszystkie mają płaskie podłogi z których nic nie wystaje więc nie ma co zahaczyć o nasze drogi. Wracając do tematu salonu Ferrari w Polsce z tym może być trudno bo produkcja samochodów Ferrari w większości jest wyprzedana na dwa lata do przodu.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
asklop
Sympatyk kropek

Imię: artur
Dni na forum: 539
Tematy: 5

Post #69685 Wysłany: 04 Gru 2007 23:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

EDi napisał:
a tak troche z innej bajki ale troche do tematu, kiedyś oglądałem w TVN24 robili takie porównanie i w samej tylko Moskwie jest zarejestrowane ponad 30 000 luksusowych samochodów których pojedyńcza wartośc przekracza 1 mln PLNów

prawda, samochody to tu maja fajne, ale moj sporting tez zwraca na siebie uwage w Moskwie. Drugiego takiegu tu nie widzialem.

zoon napisał:
Oni przynajmniej mają dobre drogi. A nasi właściciele Ferrari będą jeźdzć po wszelkiego typu i wielkości dziurach, koleinach, przełomach, szynach, kostce i progach zwalniających.

nieprawda, drogi w samym miescie sa rozne, i rewelacyjne, po ktorych mozna i 250/h pomykac i calkiem do bani, z dziurami jak w Polsce, ikoleinami, ale jak sie wyjedzie poza Moskwe to naprawde masakra. Podwozie mozna polamac. Za to zaskoczony bylem jakoscia drog na Bialorusi. Kraj niby biedny ale kazdemu z was zycze takiego asfaltu i malego ruchu jak u nich.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat