Witam Jestem nowym właścicielem Punto HGT wczoraj sprawdzałem wygląd paska rozrządu i zaniepokoiła mnie pewna rzecz wygląd paska sprawdzałem po nocy po odkręceniu obudowy okazało się że pasek jest lużny ale gdy uruchomiłem silnik pasek się naciągnął i tak już zostało pomimo wyłączonego silnika i teraz nie wiem czy to jest prawidłowy objaw jak samochód długo stoi to pasek się polużnia. Proszę o odpowiedz kogoś kto już się z tym spotkał.
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Daniel1979 Sympatyk kropek
Imię: Daniel
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 417
Tematy: 2 Skąd: Sochaczew
ava3 w kazdym badz razie jest tak ze w czasie pracy z jednej strony pasek i tak bedzie luznieszy a z drugiej ciasniejszy to jest normalne gdyz jak ciagnie (napedza) walek to jest tam jakis opor stawiany i z jednej strony jest przez to ciasniejszy a z drugiej luzniejszy
ava3 skoro jestes nowy to poczytaj troche regulamin i nie dubluj postow, o pasku jest juz kilka, jest opcja szukaj i proszę troche jej urzywac, zamykam
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach