az mi wstyd o tym pisac ale doszlo do malej pomylki : chcialam uzupelnic sobie plyn w chlodnicy no i dolalam ...plynu do spryskiwaczy na szczescie zimowego nie bylo tego duzo max pol litra, zorientowalam sie juz po fakcie, chociaz dziwil mnie zapach zielonego jabluszka w zbiorniku wyrownawczym
a tak serio, to mam pytanie czy musze spuszczac plyn, plukac caly uklad i wlewac nowy czy tez nic sie nie stanie ??
_________________ Punto 1,2 ELX 75 KM, 1996 benzyna +Lpg
----------------------------------------------------
Lepiej mieć kilka akcji 100% mężczyzny niż cały pakiet idioty
Tam, gdzie kończy sie logika, zaczyna sie kobieta
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
kox Puntoświr
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 513
Tematy: 9 Skąd: Zabrze
w sumie nic sie nie powinno stać jesli taka mała ilość wiec spokojnie,do mojego kropka poprzednia włascicielka wlała płyn chłodniczy do silnika zamiast oleju spusciłem płyn wlałem olej i chodzi jak burza
Drodzy Panowie!! tak myslalam ze tym pytaniem wloze przyslowiowy kij w mrowisko teraz posypia sie historie jak to kobiety.....
ja wiem jaki plyn do jakiego zbiornika sie wlewa!!! moja pomylka byla spowodowana chwilowym zacmieniem umyslu pod wplywem silnego srodka przeciwbolowego, powaznie
_________________ Punto 1,2 ELX 75 KM, 1996 benzyna +Lpg
----------------------------------------------------
Lepiej mieć kilka akcji 100% mężczyzny niż cały pakiet idioty
Tam, gdzie kończy sie logika, zaczyna sie kobieta
Tezet1956 Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 443
Tematy: 4 Skąd: Beskid Wyspowy
nie nie to nie o to chodzi,chciałem pokazać że jeśli płyn chłodniczy w silniku nic nie zrobił to i płyn do spryskiwaczy nie nabałagani w ukł chłodzenia.Ale lepiej dmuchać na zimne,płyn nie jest taki drogi wiec moze warto wymienić
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach