Ale uwaga ten dedykowany nie pasuje do MK2 FL !! Gość mi odpisał i okazuje sie że "szczeliny na karty" w tunelu w mk2 są różnej dlugosci a w FL tej samej i wlasnie to wszystko komplikuje dlatego że te szczeliny właśnie używane są do montażu i cholera wie czy tunel nie jest ogolnie lekko innych kształtów...
i jeszcze do tego dochodzą różnego rodzaju tunele w mk2 FL i ciekawe, czy tylna część tam gdzie jest montowany omawiany mebel jest taka sama jeśli nie pasuje do FL-ki to szukamy dalej albo universal mnie na allegro zmylił podpis Punto II/III -> jak czasem błędnie nazywa sie mk2FL...
koss Puntoświr
Imię: Wojciech
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 504
Tematy: 8 Skąd: Tychy
Faktycznie do IIFL nie pasuje, tylko do II-ki.
Ja się skusiłem na ten dedykowany tylko z jednej przyczyny - montuje się go bez ingerowania wiertarką w korytarz . Po zdemontowaniu nie ma po nim śladu.
Na początku rzeczywiście może trochę przeszkadzać, ale szybko się człowiek przyzwyczaja i jest bardzo wygodny . Ale zaznaczam, że nie wyczyniam żadnych akrobacji tym samochodem, zwłaszcza zawracania na rękawie , bo większość czasu spędzam w warszawskich faken korkach . No a jak ktoś lubi schadzki w samochodzie, to te na przednich fotelach raczej odpadają .
nie trzeba robić żadnych dziur wystarczy tylko pomyśleć i uniwersala można równie dobrze zamontować po co wydawać kupe kasy na oryginał... jak bedzie troche czasu to zrobie foty mojego
_________________ PII BLACK 3D SOUND SUPERFIRE EDITION
NISKO,SZEROKO,GŁOŚNO CLUB
E.T. Puntoświr
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 446
Tematy: 11 Skąd: Warszawa
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach