Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Mozna wyjac kluczyk w czasie jazdy - czy to normalne? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
yolo_szwarc
Sympatyk kropek

Imię: Piotrek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 410
Tematy: 5

Post #74159 Wysłany: 23 Gru 2007 16:43 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

STax napisał:
yolo nie bierz tego do siebie, rozumiem eksperymenty w miejscu, gdzie nikomu to niczym w sumie nie grozi.
Pawkaj czepia się nie na temat, ale mam nadzieję, że już to zrozumiał.

No a co do kluczyka to tak jak mówię, stacyjka się po prostu już wyrobiła, a może jakiś brud się tam dostał czy coś... Jak się tym martwisz to możesz próbować czyścić albo wymienić, a jak Ci to nie przeszkadza to też ok Szczerbol

Spoko, teraz nawet moge sobie wysiasc i zamknac auto od zewnatrz przy zapalonym silniku, niech sie grzeje Smile)

Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
pawkaj
Puntoświr

Dni na forum: 536
Tematy: 2

Post #74267 Wysłany: 23 Gru 2007 23:14 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

STax napisał
Uwagi:
Idą święta i tylko dlatego nie dostajesz osta...

Very Happy exxxtra!!! Dostałem już prezent!!!
A tak na poważnie zamykam temat.
I w dalszym ciągu życzę WSZYSTKIM PUNTOMANIAKOM WESOŁYCH ŚWIĄT Very Happy

[ Dodano: 24 Gru 2007 00:14 ]
yolo_szwarc napisał:
Spoko, teraz nawet moge sobie wysiasc i zamknac auto od zewnatrz przy zapalonym silniku, niech sie grzeje Smile)

Laughing Laughing Laughing

Sympatyk kropek

Dni na forum: 379
Tematy: 3

Post #75413 Wysłany: 28 Gru 2007 00:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam dokladnie to samu u siebie od 2 lat
i uwielbiam ta usterke
wychodze rano z psem odpalam kropka zamykam wracam do domu a gdy mam jechac do pracy w aucie jest juz wzglednie cieplo a co najwazniejsze wystarczy przetrzec szyby Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marco129
Sympatyk kropek

Dni na forum: 379
Tematy: 1

Post #75418 Wysłany: 28 Gru 2007 00:14 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

a co byscie powiedzieli na temat wyrobienia sie kluczyka .u mnie mam to samo ale jeden kluczyk da się wyjac a drugi nowy oczywiscie nie.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Góral_
Puntomaniak

Imię: Grzesiek
Dni na forum: 395
Tematy: 4

Post #75425 Wysłany: 28 Gru 2007 00:26 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

marco129 U mnie jest to samo co u Ciebie - jeden kluczyk jest ewidentnie (czytaj: na pierwszy rzut oka) "wyrobiony" i da się go wyjąć ze stacyjki w czasie jazdy (silnik nie gaśnie i nie włączają się żadne blokady etc, itp), reszty kluczyków, które są praktycznie nieużywane za chiny nie da się wyciągnąć
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
pielaa4
Sympatyk kropek

Dni na forum: 469

Post #105278 Wysłany: 21 Mar 2008 10:05 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Masz wyrobiony kluczyk od stacyjki ja mam punto z 98 roku i ma 200000km przejechane i kluczyk tak sie wyrobił ze mozna wyciagnac go ze stacyjki ale zmieniłem na zapasowy na nówke i jest ok
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Juras
Puntoświr

Imię: Jurek
Dni na forum: 385

Post #106249 Wysłany: 22 Mar 2008 20:44 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

oko napisał:
i uwielbiam ta usterke
wychodze rano z psem odpalam kropka zamykam wracam do domu a gdy mam jechac do pracy w aucie jest juz wzglednie cieplo a co najwazniejsze wystarczy przetrzec szyby

Gorzej jak kiedyś zamiast szyb zobaczysz tylko resztki z niej i ze zdziwienia przetrzesz oczy: Gdzie mój kropek Question Szczerbol Odradzam takich sposobów. Ale każdy niech robi jak chce Szczerbol

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat