yolo nie bierz tego do siebie, rozumiem eksperymenty w miejscu, gdzie nikomu to niczym w sumie nie grozi.
Pawkaj czepia się nie na temat, ale mam nadzieję, że już to zrozumiał.
No a co do kluczyka to tak jak mówię, stacyjka się po prostu już wyrobiła, a może jakiś brud się tam dostał czy coś... Jak się tym martwisz to możesz próbować czyścić albo wymienić, a jak Ci to nie przeszkadza to też ok
Spoko, teraz nawet moge sobie wysiasc i zamknac auto od zewnatrz przy zapalonym silniku, niech sie grzeje )
_________________ :: respect & love ::
Punto '95 1.1S
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
pawkaj Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 536
Tematy: 2
mam dokladnie to samu u siebie od 2 lat
i uwielbiam ta usterke
wychodze rano z psem odpalam kropka zamykam wracam do domu a gdy mam jechac do pracy w aucie jest juz wzglednie cieplo a co najwazniejsze wystarczy przetrzec szyby
marco129 Sympatyk kropek
Dni na forum: 379
Tematy: 1
marco129 U mnie jest to samo co u Ciebie - jeden kluczyk jest ewidentnie (czytaj: na pierwszy rzut oka) "wyrobiony" i da się go wyjąć ze stacyjki w czasie jazdy (silnik nie gaśnie i nie włączają się żadne blokady etc, itp), reszty kluczyków, które są praktycznie nieużywane za chiny nie da się wyciągnąć
pielaa4 Sympatyk kropek
Dni na forum: 469
Tematy: 3
Masz wyrobiony kluczyk od stacyjki ja mam punto z 98 roku i ma 200000km przejechane i kluczyk tak sie wyrobił ze mozna wyciagnac go ze stacyjki ale zmieniłem na zapasowy na nówke i jest ok
i uwielbiam ta usterke
wychodze rano z psem odpalam kropka zamykam wracam do domu a gdy mam jechac do pracy w aucie jest juz wzglednie cieplo a co najwazniejsze wystarczy przetrzec szyby
Gorzej jak kiedyś zamiast szyb zobaczysz tylko resztki z niej i ze zdziwienia przetrzesz oczy: Gdzie mój kropek Odradzam takich sposobów. Ale każdy niech robi jak chce
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach