Oj bardzo nie ciekawie ...kiedys mi sie jogurt wylal to wietrzylem chyba tydzien
rozpuszczalnik szybciej wietrzeje...
_________________ Kobiety są szalone, że ufają mężczyznom.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 457
Tematy: 23 Skąd: Łódź
O zapachu suszonej śliwki a tak na poważnie Panowie to współczuje ludziom korym sie wylało i wsiąkło w material mleko a na dodatek wydarzylo sie to w okresie letnim...to juz całkowita porażka ;)koledze tak sie stało w Fabii to później miał konkretne problemy z wypędzeniem "przykrego" zapachu ufffff!!!!!
_________________ Kobiety są szalone, że ufają mężczyznom.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 348
Tematy: 41 Skąd: Limanowa
Jeszcze telefon milczy od lakiernika ale badz niedziucierpliwy
[ Dodano: 12 Wrz 2008 19:39 ]
Panowie i Panie zmiana w modach niestety z racji małych nakładów na malowanie ...narazie zostanie pomalowana maska w kolorze nadwozie ,oczywiscie zaspawanie znaczka ,wyczyszczenia tylnej klapy na gładkoi narazie na tym koniec.Przy kolejnej fazie zabiore sie za malowanie na dwa kolory i do tego dolozyc jakas fajna lotke ,ale to w przyszlosci...fotki juz nie bawem , mysle ze pod koniec przyszlego tygodnia....
[ Dodano: 06 Gru 2008 13:28 ]
Witam Panowie i Panie ,wczoraj odebrałem Kropka jak pisałem w innym temacie oddałem go do wiekszego remontu silnika.Miałem myśli żeby lupić silnik na allegro,ale po głębszym zastanowieniu i konsultacją z paroma ludźmi z forum stwierdziłem że lepszy jest remont tego silnika i wyszło to na dobre.Otóż robione było ....Uszczelka pod głowica Goetze,planowanie głowicy,uszczelnienie całego silnika,wymiania sprzegła firmy Valeo,wymiania koła zamachowego,wymiana termostatu czujnika temperatury ,wym. pompy wody ,reg.zaworów,wym.płynu hamulcoweo oraz chłodniczego na G3...Cała ta przyjemnosc wyszla z robotą 1200zl.Mysle ze jest to dobra cena za te wszytskie prace...w kwote sa wliczone czesci
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach