Też dostałem scyzoryk i 2 kółeczka, scyzoryk dostała żona, ja używam kółeczka ale bateria mi siada a nie wiem, jak to otworzyć....
Krówka: mój też czasami wyje - jak było ciepło wystarczył owad w środku, jak stoi zaparkowany przy krawężniku, to czasami drze się na blisko przejeżdżające auto, szczególnie jeśli stoi "źle" zaparkowany czyli przodem do przeciwnego kierunku jazdy.
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
krowka Ekstremista
Imię: Marek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 576
Tematy: 8 Skąd: Toruń
filip76, mój po wymianie centralki już nie wył bez powodu. Co jakiś czas sprawdzam poprawność działania wszystkich czujek: ultradźwiękowe i pokrywy silnika. Resztę pobiera z magistrali CAN. Otwarcie bagażnika i maski silnika sprawdzam po uprzednim wyłączeniu czujek ultradźwiękowych. Drzwi - otwieram zamek z kluczyka i dalej wiadomo Ultradźwięki sprawdzam siedząc w autku - do czasu uzbrojenia nie wolno się ruszać, bo mruga
_________________ Fiat Grande Punto czarny crossover 1.4 8V Emotion 2007 Fiat UNO 45 MKII czerwona strzała
filip76 Puntoświr
Dni na forum: 531
Tematy: 26
filip76, otwieranie "kółeczkiem" testowałem tylko dwa razy, w czasie odbioru autka i po wymianie centralki. Aktualnie piloty leżą schowane w bezpiecznym miejscu.
_________________ Fiat Grande Punto czarny crossover 1.4 8V Emotion 2007 Fiat UNO 45 MKII czerwona strzała
golab Przyjaciel
Imię: Marcin
Dni na forum: 913
Tematy: 18 Skąd: Morąg
filip - ja przerabialem wymiane baterii - w rancik wkłądasz coś cieńkiego i ciach jest na zatrzask, dość elastyczny wiec bez obawy - nie peknie...raczej...
krowka Ekstremista
Imię: Marek
Dni na forum: 576
Tematy: 8 Skąd: Toruń
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach