o ile mi wiadomo to siatla mijania to nie sa swiatla drogowe Wink
hehe noo popitoliło mi się drogowe czyli długie
Cytat:
jaką rolę poza oślepianiem pełnią takowe światła???? i po co montować coś z czego się nie powinno korzystać przy normalnej widoczności ????
można ich jeszcze używać na krętej drodze od zmierzchu do świtu bo bardzo dobrze oświetlają pobocze
ale gdzie my posiadamy aż tak wiele dróg krętych???
tylko nie mieszać proszę zakrętu bądź dwóch pod rząd bo takowa droga oznaczona być musi w odpowiedni sposób.
i nie ma to tamto.
Ja tam twardo obstaję przy swoim , może dlatego że się zraziłem do ludzików którzy oślepiają innych prawidłowo używających, odpowiednich świateł w odpowiednich warunkach.
i tu również nie ma to tamto
a i tak każdy zrobi jak uważa i jak mu się będzie podobać, wolny kraj przecież
_________________ uno, due, tre quatro..... punto
tarantula Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 291
Tematy: 1
Mam mały problem - pojechałam dziś na uczelnie i jakiś idiota uszkodził mi prawe światło przeciwmgielne przednie - tzn chyba ktos to kopnął czy nie wiem co - mam go chyba urwane ze zderzaka bo "wpadło" do srodka i stąd moje pytanie czy mozna to jakoś wkleić w zderzak a jeżeli nie to jak wymontować to swiatło żreby go wymienić???
moze mi ktos to "łopatologicznie" wyjasnić , tak krok po kroku
z góry dzięki za pomoc
_________________ Punto S 55, rocznik 1998, poj. 1108
Niebieski metalik
SOMEONE007 Puntoświr
Imię: Przemek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 312
Tematy: 20 Skąd: Rybnik / Katowice
tarantula możliwe ze złąmały Ci sie same łapki mocujące
odkręć tę plastykowa oslonę w nadkolu i sprwadz jak ot wewnątrz wygląda wystarczy klej żywiczny/poxilina taśma nity)nitownica) blaszka chwila w domu i po robocie gorzej jak masz tam co innego pourywane to więcej roboty z tym bedzie i kombinowania
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach