MADZIA M.: do czego zmierzam: auto sprowadzone. Za granicą wogóle raczej sporo się jeździ, a jak już ktoś kupuje diesla to raczej spore dystanse uskutecznia tak więc nie zdziwiłby mnie przebieg 2x większy. Rury, szyby, alufelgi wskazują na młodego (przynajmniej duchem) właściciela, a tacy raczej lubią dość ostro traktować auto, co na pewno będzie rzutować na trwałość podzespołów, w tym jak już było wspomniane m.in turbiny.
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304 => LPG sucks
Lukis Puntoświr
Imię: Łukasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 413
Tematy: 17 Skąd: Sieradz
W sumie to nigdy nie wiadomo co się trafi Na nowy mnie nie stać! Kupując Punto 1,też nie wiedziałam co dostanę...a kupiłam go za 4800zł,gdzie ceny tego rocznika były wtedy wyższe o około 1000zł
MADZIA M.: jeśli tak jak mówisz, masz znajomego który jest w stanie dogłębnie sprawdzić auto przed zakupem to nie pozostaje nic jak sprawdzić i ewentualnie kupić.
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304 => LPG sucks
MADZIA M. Puntoświr
Imię: Madzia
Dni na forum: 415
Tematy: 17 Skąd: szamotuly wlkp
Właśnie mam zamiar do końca tygodnia coś z tym zrobić,bo w końcu samochód znajdzie innego nabywcę,a wtedy ugryzę się chyba w d..
[ Dodano: 20 Sie 2008 00:47 ]
No więc chyba pora pożegnać się z Punciorkiem ...lada dzień znajdzie pewnie nowego właściciela (mam przynajmniej taką nadzieję),który będzie należycie dbał o niego...a to wszystko za sprawą tego,że kupiłam Bravo (jakby nie było też FIAT) Co włoskie to włoskie...
No to nie pozostaje jak tylko pogratulować zakupu no i szkoda że opuszczasz szeregi puntomaniaków, ale witamy w szeregacj bravomaniaków jedyna słuszna marka na forum Skoro już postanowiłaś zmienic autko, to może opisz go troszke ...
_________________ Kobiety są szalone, że ufają mężczyznom.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Dni na forum: 415
Tematy: 17 Skąd: szamotuly wlkp
Mimo,że zmieniłam model samochodu,to chyba jednak pozostanę z Wami(sentyment )...jeśli chodzi o nowy zakup to jak już pisałam jest to Fiat Bravo, 1.2 16v, rocznik 2000, klimatyzacja, elektryczne szyby,lusterka, regulacja kierownicy, poduszka powietrzna, wspomaganie, centralny zamek, halogeny ...być może coś pominęłam Aaaa...no i kolor srebrny A sprowadzony skąd Nooooo,noooo...no pewnie,że z Włoch Ma kilka rzeczy do porobienia,typu wyprawki...ale to szczegół!
Ps. ładne to bravo... też o mało nie kupiłem Bravo, zanim zdecydowałe isę na Punto, naet byłem na jezdzie próbnej i kase przeliczoną miałem
Ale jak poznałem historie auto to dziękowałem Bogu ze go nie kupiłem
_________________ Kobiety są szalone, że ufają mężczyznom.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Dni na forum: 536
Tematy: 37 Skąd: Kotlarnia/Opole
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach