Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Jakie radio?! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
robcok
Puntoświr

Imię: Robert
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 368
Tematy: 12

Post #86087 Wysłany: 28 Sty 2008 20:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam
Jestem obecnie zainteresowany kupnem radyjka do mojego punciaka
Kwota jaka dysponuje to 700zl, mógłbym więcej dać ale jakoś nie chce Very Happy
Interesuje mnie radyjko Alpine, min modele:
ALPINE CDE 9874RB
http://www.allegro.pl/item302014038_nowosc_2008_alpine_cde_9874r_aux_gwpl_wysgratis_.html
ALPINE CDE-9873RB
http://www.allegro.pl/item301863551_alpine_cde_9873rb_aux_dealer_alpine_promocja.html

Które polecacie? Lub jakieś zupełnie inne w odległości tej kwoty, proszę podać wasze propozycje...Smile

Od razu mówie, że głośniki posiadam seryjne, ale w przyszłości bardzo prawdopodobnie zostaną zmienione Very Happy

Z góry dzięki
Licze na Waszą pomoc Smile

[ Dodano: 28 Sty 2008 20:08 ]
Może znacie jakieś sklepy CarAudio w Poznaniu, chętnie bym się przejechał obcykać...dodam, że byłem już w CarAudioSystem na Górczynie i na Ul. Obornickiej zaraz za stacją Shela...oraz w Media-MArket itp

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
bo89
Puntoświr

Dni na forum: 466
Tematy: 26

Post #86102 Wysłany: 28 Sty 2008 20:43 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ALPINE CDE 9874R Wink

Duża wersja emblematu Smile http://www.imagesduo.com/uploads/443296beztytulu.gif Smile
Thomas
Monkey Mod

Imię: Tomasz
Dni na forum: 670
Tematy: 17

Post #86138 Wysłany: 28 Sty 2008 22:03 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja bym popatrzyl za czym z Kenwooda z USB juz Smile

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
dracoone
Sympatyk kropek

Dni na forum: 348
Tematy: 6
Skąd: Tomaszów Lubelski / Kraków / Przemyśl/ Bielsko-Biała

Post #86176 Wysłany: 28 Sty 2008 23:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja mam JVC i nie narzekam ojcu do VW kupiłem kenwooda i widzę że gorzej się spisuje niż moje Very Happy
ale to tylko sugestywna wypowiedź

Puntoświr

Post #86416 Wysłany: 01 Lut 2008 20:31 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jestem zdecydowany kupić Alpine 9874RB
Bylem w sklepie Audio Complex na Promienistej i miły Pan mi wytłumaczył co nie co Smile
Modelu RB nie maja obecnie, koleś był zdziwiony że na allegro one są, mowił że to nowy model i jeszcze ich nie ma...przedzwonił gdzieś i sie dowiedział, że będą lada dzień Smile dał mi wizytówkę z nr tel..
Montaż gratis
Pytałem o ramke do punta2 i mówił, że maja takie-pokazał mi w katalogu-cena 20zł, przekonywał mnie że pasuje w 100% a nie jak te z allegro....w sklepie fiata to koszt 60zl, więc troszke taniej jest Smile
Jak będe kupował radyjko to powiem co z tą ramką czy rzeczywiscie pasuje w 100%, bo kolo mowił ze jak nie bedzie pasować to nie musze kupować Smile

[ Dodano: 01 Lut 2008 19:55 ]
radio kupione wraz z ramka-koszt ramki 25zl polecam taniej niz w ASO a pasuje idealnie, pozniej zamieszcze fotke to zobaczycie Smile

Macie tez tak ze jak wylacza sie zaplon to nie wylacza sie radio?
Kolo mowil mi ze fiaty tak maja tzn tak maja zbudowana kostke i elektryke, ale mozna to zrobic...
Macie to zrobione czy moze nacie oryginalnie tak jak ja ze po wylaczeniu silnika i wyjeciu kluczyka ze stacyjki radjo caly czas gra az do wylaczenia go recznie...

[ Dodano: 01 Lut 2008 20:31 ]
Image

buladag
Puntoświr

Imię: BULADAG
Dni na forum: 520
Tematy: 35

Post #87636 Wysłany: 01 Lut 2008 20:40 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja mam "oryginalnie" czyli radio nawet po wyjęciu kluczyka gra nadal. W sumie to mnie to bardziej pasuje. Rolling Eyes

Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001'
Image Image
Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
adi.degora
Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 590
Tematy: 15

Post #87737 Wysłany: 02 Lut 2008 01:09 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

robcok napisał:
Audio Complex na Promienistej (...) miły Pan

Miły Pan? Jeszcze powiedz że taki niski byczek? Miły pan, cholera, jak ja u nich byłem to miałem ochote go kablami od wzmacniacza udusić Twisted Evil
Robie tej firmie ferment gdzie tylko moge, z takim podejściem do klienta jakie mi zaprezentowali to na bema powinni co najwyżej "pionnerami" handlować, a i to tylko w cygańskiej części targowicha Evil or Very Mad

..:: Cicho(?)ciemniak E60 ::..

Sprzedam suba na głośniku JBL GT4 1000WMAX & głośnik BM SYLB 10" ceny baaardzo atrakcyjne Mr. Green

Ostatnio zmieniony przez adi.degora dnia 02 Lut 2008 15:24, w całości zmieniany 1 raz
GregoryPL
Puntomaniak

Imię: Grzesiek
Dni na forum: 411

Post #87777 Wysłany: 02 Lut 2008 09:35 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja zastanawiałem się nad różnymi radiami, ale jakoś nie pasowały mi... więc kupiłem fabrycznego Blaupunkt'a z CD do Punto II. Może nie ma wejścia USB i innych bajerów, ale płyty czyta normalnie, 4 głośniki standardowe grają Ok.. no i moim zdaniem ładniej wygląda fabryczne niż jakiś inne w kieszeni osadzone... Smile no tyle, że radio kosztowało 400zł. + usunięcie cancheck'a 50zł. Razz ale... kropek przyzwoicie wygląda! Very Happy

Gennosuke
Puntoświr

Dni na forum: 601
Tematy: 3

Post #87781 Wysłany: 02 Lut 2008 10:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wygląda na pewno lepiej takie zabudowane fabrycznie ale niestety nie ma za dużo opcji ale z jednej strony jeżeli ktoś nie rozbudowywuje sobie audio w samochodzie to w zupełności wystarczy Smile
robcok
Puntoświr

Post #87819 Wysłany: 02 Lut 2008 12:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi.degora napisał:
robcok napisał:
Audio Complex na Promienistej (...) miły Pan

Miły Pan? Jeszcze powiedz że taki niski byczek? Miły pan, cholera, jak ja u nich byłem to miałem ochote go kablami od wzmacniacza udusić Twisted Evil
Robie tej firmie ferment gdzie tylko moge, z takim podejściem do klienta jakie mi zaprezentowali to na bema powinni co najwyżej "pionnerami" handlować, a i to tylko w cygańskiej części targowicha Evil or Very Mad

Nie to nie byl jakis niski byczek heheeh to byl rpawdopodobnie wlasciciel, a montowal mi taki inny byczek troszke nizszy ale tez wporzadku byl, ja nie narzekam...Smile

GregoryPL
Puntomaniak

Imię: Grzesiek
Dni na forum: 411

Post #87867 Wysłany: 02 Lut 2008 15:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

No w sumie to wymagający nie jestem... wszystkie głośniki standardowe mają mi grać i grają... zwykłe audio cd czyta, no może fakt, szkoda, że MP3 nie ma fabryczny Blaupunkt... hehe.. i wysztarczy mi to w zupełności! Smile pozdrawiam! Razz

robcok
Puntoświr

Post #87869 Wysłany: 02 Lut 2008 15:25 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kazdy ma swoje wymagania, gust, poglady o czym sie nie dyskutuje Smile

maksencjusz
Forumowicz

Dni na forum: 340
Tematy: 0

Post #88399 Wysłany: 04 Lut 2008 11:44 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Robcok i co z tą ramką zamontowaną na Promienistej? Pasuje czy nie? Jaki kolor podświetlenia ma radio, które kupiłeś? Ma opcję pomarańczową lub czerwoną? Ile takie cacko kosztuje na Promienistej?
Z góry dzięki, pozdro...
robcok
Puntoświr

Post #96035 Wysłany: 23 Lut 2008 22:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

wiec tak ramka pasuje idealnie, nie nie odstaje, nie zadnych przerw miedzy ramka a reszta plastiku :]
radyjko jest podswietlane na czerwono-przyciski i na niebiesko-wyswietlacz i 4 przyciski do przewijania i wlaczania/zmiany odbioru audio :]
cena radyjka taka sama jak wszedzie czyli na allegro...w innych sklepach nie mieli tego radia, byl jedynie w media dla idiotow Very Happy ale musialem poczekac pare dni, a na promienistej od razu montaz gratis z ramka :]
ramka kosztowala mnie 20zl koles mial ja w 2 odcieniach nawet

BzzQ
Puntoświr

Imię: Michał
Dni na forum: 337

Post #96140 Wysłany: 24 Lut 2008 09:01 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wczesniej miałem alpine w seju była ok teraz ma ją brat o niku GND i jest zadowolony...

Obecnie w swoim wytrzeszczu mam taki zestaw
Image

Przy czy iPoda dostałem w grudniu pod cholinke a radio kupilem w lutym... Po za tym że redio sopro może to ma 2 wady...

Pierwszą jest jak zwykle cena...
Drugą jest brak możliwości odczytu płyt CD... Nie przeraża mnie to jakoś na iPoda 8GB wchodzi okolo 2000 utworów Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat