Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

autmatyczne blokowanie drzwi Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
charlie
Puntoświr

Imię: Bartosz - Don Bartolomeo :P
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 183
Tematy: 11

Post #143984 Wysłany: 11 Lip 2008 12:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

U seelk przy podłaczaniu antynapadu/alarmu, że nie działa prawidłowo i po wyłaczeniu zapłonu antynapad nie odblokowuje drzwi.

nie dziękuj , klikaj pomógł Wink

italian job

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
dario76
Puntoświr

Imię: Darek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 234
Tematy: 7

Post #144034 Wysłany: 11 Lip 2008 14:31 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z tego co zrozumiałem to u seelka wszystko jest podłączone ok. Chodziło mu chyba żeby całkowicie wyłączyć ten antynapad. Nie zauważyłem żeby gdzieś napisał że nie może otworzyć drzwi od środka. Obawiał się on tylko że podczas wypadku, gdy ktoś straci przytomność (wtedy z oczywistych względów sam nie wyłączy zapłonu Crying or Very sad ) auto będzi cały czas zaryglowane.
Cytat:
drzwi sie otwieraja od wew. bez problemu, ale wyobraz sobie np taka sytuacje ze jest wypadek i nie jestes w stanie otworzyc samemu drzwi od wew.
    Ja przynajmniej tak to zrozumiałem
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat