Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Automatycze ryglowanie zamków Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
lichy
Puntomaniak

Imię: Mirek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 561
Tematy: 10

Post #93828 Wysłany: 18 Lut 2008 23:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

filip76 napisał:
System sporo wie, np. że siedzisz w fotelu i trzeba Ci przypomnieć o zapięciu pasa

o tym czy kierowca siedzi w fotelu, to system akurat nie wie, czujnik jest tylko w fotelu pasażera. Nie ważne czy kierowca siedzi w fotelu, czy nie (opcjaą domyślną jest że właśnie tam powinien się znajdować podczas jazdy) i tak system żąda zapięcia pasów na miejscu kierowcy.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Courage
Puntoświr

Imię: Krzysiek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 353
Tematy: 16

Post #94480 Wysłany: 20 Lut 2008 10:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja to AutoClose miałem wyłączone... Raz sie zastanawiałem czy to w końcu jest czy nie bo w salonie mowił, że jest... to pogrzebałem w komputerze i znalazłem... włączyłem i tata pozwolił sprawdzić czy działa... To pojechałem w pizdu!!! Cool Działało...

Lecz następnego dnia kazali wyłączyć bo ich to wkurza... Mama często podwozi kolezanke do pracy i ta nie ma jak wsiąść więc... Laughing

Co do pasów to mój GP często stoi pod domem ponieważ garaż jest łączony wzdłuż, tzn. mamy dobudowaną wiate, co widać na moich fotkach Smile i często jest wyprowadzany poldek... Więc jak wjeżdzam na plac po uprzednim zawróceniu to się włacza ten ryk od pasa i nie daje spokoju az do wyłaczenia silnika... Troche mnie to irytuje... Cool

Uff ale sie rozpisalem! Very Happy

Czerwony Wiśnia; 05/1998r. |PRZEBIEG NA DZIEŃ 02.01.2009 = 37728KM
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat