System sporo wie, np. że siedzisz w fotelu i trzeba Ci przypomnieć o zapięciu pasa
o tym czy kierowca siedzi w fotelu, to system akurat nie wie, czujnik jest tylko w fotelu pasażera. Nie ważne czy kierowca siedzi w fotelu, czy nie (opcjaą domyślną jest że właśnie tam powinien się znajdować podczas jazdy) i tak system żąda zapięcia pasów na miejscu kierowcy.
_________________ lichy Fiat Grande Punto 1.4 8V Active 5D '2006 (Rosso Malizioso) 38 kkm Fiat Seicento 1.1 MPI Premius '2004 (Grigio Steel) 43 kkm
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Courage Puntoświr
Imię: Krzysiek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 353
Tematy: 16 Skąd: Lubliniec
Ja to AutoClose miałem wyłączone... Raz sie zastanawiałem czy to w końcu jest czy nie bo w salonie mowił, że jest... to pogrzebałem w komputerze i znalazłem... włączyłem i tata pozwolił sprawdzić czy działa... To pojechałem w pizdu!!! Działało...
Lecz następnego dnia kazali wyłączyć bo ich to wkurza... Mama często podwozi kolezanke do pracy i ta nie ma jak wsiąść więc...
Co do pasów to mój GP często stoi pod domem ponieważ garaż jest łączony wzdłuż, tzn. mamy dobudowaną wiate, co widać na moich fotkach i często jest wyprowadzany poldek... Więc jak wjeżdzam na plac po uprzednim zawróceniu to się włacza ten ryk od pasa i nie daje spokoju az do wyłaczenia silnika... Troche mnie to irytuje...
Uff ale sie rozpisalem!
_________________ Szary Chemical; 01/2008r. |PRZEBIEG NA DZIEŃ 30.12.2008 = 6464KM Czerwony Wiśnia; 05/1998r. |PRZEBIEG NA DZIEŃ 02.01.2009 = 37728KM
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach