Cześć. Kiedyś w skutek zdarzenia losowego (nie z mojej winy ) miałem wymieniany m.in. pas przedni. jak wygląda jego wymiana? trzeba go jakoś wycinać i wspawać nowy czy moze jest on jakoś przykręcany? i jak on w ogóle wygląda? to jest tylko to co widać czy moze jest to cały przód "konstrukcji?
I jak to się fachowo nazywa? bo w ASO nazywali to poprzecznicą ale google w zasadzie pod tym halsem nic na temat nie znajduje
cześć masz tu e-PERA fiata otwieraj tę stronę najlepiej poprzez IE
ustawisz język , znajdziesz model fiata i na pewno znajdziesz kąkrętną część i numer danej części
_________________ mkII 2000 1.2 8v
buladag Puntoświr
Imię: BULADAG
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 520
Tematy: 35 Skąd: Lake Titicaca ;)
Co do nazwy mogą być problemy bo chyba ta podłużnica wg Twojego ASO to belka, która znajduje się pod zderzakiem i łączy podłużnice, jest ona przyspawana na stałe i trzeba ją wyciąć aby wstawić nową, czasem się to nazywa pasem przednim, ale tą nazwę stosuje się też do elementu, który widzisz po otwarciu maski, do którego przymocowane są reflektory i ta część o ile dobrze pamiętam jest przykręcana do belki, o której wspomniałem wcześniej i błotników.
A co do pytania czy to jest cały przód to nie - są to 2 różne części.
buladag Puntoświr
Imię: BULADAG
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 520
Tematy: 35 Skąd: Lake Titicaca ;)
u mnie wymieniane było raczej to co widać po otwarciu maski, bo wymieniana była maska, oba reflektory bo popękały zaczepy, i zderzak bo pękł na jakiś 1cm, chyba od tego że przycisnęła go wgnieciona maska.
czyli z tego co napisałeś Maciey to rozumiem ze to co bylo wymieniane u mnie jest przykręcane?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach