| Autor |
Wiadomość |
golab
Przyjaciel

Imię: Marcin
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 913
Tematy: 18 Skąd: Morąg
|
Wysłany:
27 Lut 2007 19:40 |
  |
No już nie będe poraz trzeci pisał, dlaczego mam pokrowce - to jest na forum...
Dodam tylko, że są szyte według szablonu pod GP, idealnie pasują i tylko troche tyłasem zagniotłem ten na fotelu kierowcy. Dobrałem sobie takie same kolorki jak na oryginalnej tapicerce! Kiedyś wrzuce fotke... |
_________________ Grande Punto 1.4 77KM Energy
5-drzwiowy .:. dziki wąż piaskowy .:. szybki i wściekły!  |
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
pepepe
Gość
|
Wysłany:
27 Lut 2007 20:02 |
  |
A gdzie sobie zrobiles takie pokrowce ?
Ja dzisiaj widzialem swojego kropka i ma bardzo ladne fotele, tapicerke i chcialbym nia oko cieszyc. |
|
|
|
|
 |
Wirkowski
Sympatyk kropek

Imię: Piotr
Dni na forum: 557
Tematy: 4 Skąd: Katowice
|
Wysłany:
13 Lip 2007 11:56 |
  |
Witam, ja zakupiłem po miesiącu pokrowce szyte na miare w ASO koszt 250 zeta . Leżą idealnie - materiał bardzo dobrej jakości. Montowałem sam i tutaj mała rada - potzrebny jest kpl. kluczy hex ponieważ są problemy z montażem na przednich siedzeniach - plastikowe boczne osłony, które trzeba poluzować, oraz tylnią kanapą - oryginalne pokrowce mają otwór na pas, który wychodzi z kanapy - trzeba ściągnąć dolną część kanapy i odkręcić dolne mocowanie pasa, następnie przewlec go przez otwór w pokrowcu.
Nie zauważyłem ślizgania się oraz jakichkolwiek zmian komfortu siedzenia nawet na długich trasach po założeniu pokrowcy. |
|
|
|
|
 |
Berliozz
Puntoświr

Imię: Grzesiek
Dni na forum: 627
Tematy: 32 Skąd: Warszawa
|
Wysłany:
13 Lip 2007 13:49 |
  |
Wirkowski
prosimy o fotki :] |
_________________ Kobieta powinna traktować swojego faceta jak Psa! - dobrze nakarmić, nie drażnić i wypuszczać na wieczór....
********Grande Punto 1.4 8V********* |
|
|
|
 |
Dzióbel
مدير

Imię: Zbyszek
Dni na forum: 932
Tematy: 37 Skąd: Chełm/Sławno
|
odkurzam wątek...
u mnie coś odstaje ...jakby jakis drucik /spreżynka...bo nie sądzę żeby tak się fotel kierowcy ulozył...
jechać z tym do ASO??
 |
|
 |
Tomek040982
Puntoświr

Imię: Tomek
Dni na forum: 309
Tematy: 4 Skąd: Warszawa/Marki
|
jeszcze sie pytasz no pewnie ze jedz. |
_________________ Niebieskie GP 1.3 75 KM 2007r.
Zielone MK1 1.6 90KM 1995r. |
|
|
|
 |
Dzióbel
مدير

|
| Tomek040982 napisał: |
| jeszcze sie pytasz no pewnie ze jedz. |
powiem szczerze, że aż mi głupio bo ja do nich non stop pukam..
 |
|
 |
karol_mail
Puntomaniak

Imię: Karol
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 332
Tematy: 8 Skąd: Legionowo
|
20tys i ani śladu zużycia i fotele które używam (tylko kierowcy ciągle jeżdże sam) w zasadzie nie odstaje od reszty nieużywanych. Choć i z fotelami miałem problemy w ASO (chociaż fotele same w sobie są jedną z nielicznych rzeczy które mi się w moim GP nie zepsuły. Po naprawie powypadkowej ASO wsadziło mi jakiś obszarpany, zużyty fotel pasażera. Odbieram auto i mówie: to nie mój fotel bo niech no pan spojrzy odstaje od reszty prawie nowych.... A pan, że ja się awanturuję, że to napewno mój fotel bo taka pomyłka jest NIEMOŻLIWA i że jak nie przestane krzyczeć to on wezwie milicje obywatelską i ochraniaczy serwisu... A ja że i owszem niech ich wzywa ale ich serwis i salon to wyląduje u Ryszarda Cebuli w programie Uwaga! albo jeszcze lepiej gdzieś na TVN Turbo albo w tygodniku Motor... I cud! Znaleźli mój fotel w ciągu 5 min i zamontowali w następne 15. I po raz kolejny pytam: Po co komu ASO? |
_________________ It is the war and we are a soldiers  |
|
|
|
 |
Dzióbel
مدير

|
a co to mozie być tu na zdjęciu...jechać z tym do ASO? |
|
 |
karol_mail
Puntomaniak

|
Nie jedź bo Ci wymienią na jakiś stary fotel jak mi:D Moim zdaniem jakieś sprężynki albo te takie pozwijane pręty pod fotelem nawaliły. A może szlak trafił tą gąbke? Zdjemij tapicerke i fotel i sprawdź to na własne oko i oceń czy warto jechać. |
|
|
|
 |
Dzióbel
مدير

|
| karol_mail napisał: |
| Nie jedź bo Ci wymienią na jakiś stary fotel jak mi:D Moim zdaniem jakieś sprężynki albo te takie pozwijane pręty pod fotelem nawaliły. A może szlak trafił tą gąbke? Zdjemij tapicerke i fotel i sprawdź to na własne oko i oceń czy warto jechać. |
a jak zdjąć zara zobaczę... |
|
 |
karol_mail
Puntomaniak

|
Ja mam GP 3D odchylam fotel odkręcam szyny i wyciągam a na tapicerce o ile pamietam są swuaki (przynajmniej u mnie) |
|
|
|
 |
Dzióbel
مدير

|
| karol_mail napisał: |
| Ja mam GP 3D odchylam fotel odkręcam szyny i wyciągam a na tapicerce o ile pamietam są swuaki (przynajmniej u mnie) |
no nijak idzie się do tego zabrać...ekhm to wyglada na pękniętą gąbkę...bo nic tam twardego nie czuć... |
|
 |
Thomas
Monkey Mod

Imię: Tomasz
Dni na forum: 670
Tematy: 17 Skąd: Ustka/Gdańsk
|
Dziobel ja bym pojechal do ASO tyle ze powiedzial ze chce byc przy naprawie albo zaznaczy sobie fotel ... jak zamienia bedziesz wiedzial... wtedy mozesz tam narobic troche szumu  |
_________________ .:Trance is a natural drug that will heal us all:.
Fiat Punto 1.1 '97 Green Butterfly <-- Klik
 |
|
|
|
 |
uzziah
Puntoświr

Imię: Michał
Dni na forum: 486
Tematy: 18 Skąd: Bydgoszcz
|
JA bym z tym pojechał do ASO. Twierdzenie ze oni zawsze chca tylko cos zepsuc w naszych autach jest chyba lekko przesadzone - mam na mysli "nie jedz bo ci wymienia na stary". Zdaje sie ze po to wlasnie mamy gwarancje zeby w takich przypadkach z niej korzystac. Pytanie tylko czy nie beda probowali "wcisnac" ze to uszkodzenie mechaniczne bylo i gwarancja tego nie obejmuje. |
_________________ GP 5d 2007 czarny crossover
In theory there is no difference between theory and practice. But in practice there is. - Jan L. A. van de Snepscheut |
|
|
|
 |
|
|