JA bym z tym pojechał do ASO. Twierdzenie ze oni zawsze chca tylko cos zepsuc w naszych autach jest chyba lekko przesadzone - mam na mysli "nie jedz bo ci wymienia na stary". Zdaje sie ze po to wlasnie mamy gwarancje zeby w takich przypadkach z niej korzystac. Pytanie tylko czy nie beda probowali "wcisnac" ze to uszkodzenie mechaniczne bylo i gwarancja tego nie obejmuje.
no na "małysza" mam jeździć ???
Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 486
Tematy: 18 Skąd: Bydgoszcz
Dziobel jesli jestes prawdziwym fanem Adama (i nie mam na mysli bbanditoss'a) to dlaczego nie. Oczywiscie zaruje... pewnie ze jedz do ASO i postaw na swoim... ja zawsze "wale" do nich z tekstem... "to nowe auto i nie ma prawa sie cos takiego dziac". Inna sprawa ze kierownik serwisu, jak mnie widzi to mu sie drobne w kieszeni nie zgadzaja ha ha. Trudno... niech poprawiaja swoj produkt, jezeli nie wyjechal idealny z fabryki.
_________________ GP 5d 2007 czarny crossover
In theory there is no difference between theory and practice. But in practice there is. - Jan L. A. van de Snepscheut
karol_mail Puntomaniak
Imię: Karol
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 332
Tematy: 8 Skąd: Legionowo
Wiesz jeśli nie dasz rady tego rozmontować to pojedź do ASO ale faktycznie radze zaznacz w jakiś dyskretny sposób swój fotel. Ja do ASO nie jeżdże jeśli nie padnie coś istotnego. Zawsze mi robili bubel albo musiałem sam poprawiać. Np zamiast założyć nową końcówkę przewodu i polutować go to oni skręcili i zalepili izolacją.... I jak człowiek ma z dobrym nastawieniem do nich jeździć i wierzyć w profesionalizm ASO?I co z tego, że jest gwarancja jak godzin spędzonych w garażu przy moim GP gwarancja jakoś nieobejmuje. I na co komu ASO.
_________________ It is the war and we are a soldiers
Dzióbel مدير
Imię: Zbyszek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 932
Tematy: 37 Skąd: Chełm/Sławno
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach