ja tam wole miec odwrotnie a dusze... ma kazde auto jezeli damy cos jemu od siebie
Ale Thomas zastanów się jakbym miał coś przelać na Golfa, Corollę lub yarisa, jakbym na te pudła nie mógł patrzeć. Autko musi nas zachwycać, a co do perfekcyjności? Dopuki są to jakieś pierdołki, to jestem w stanie kochanemu autku wybaczyć wiele. Jednak mam jedną zasadę. To auto ma służyć mnie a nie ja jemu. Więc auto, które zawodzi pod wzgledem mechanicznym czyli nie spełnia swojej funkcji, czyli nie jeździ sprawnie, jest u mnie zdyskwalifikowane od razu. Zaden fiat nie zrobił mi nigdy nic takiego.
_________________ Wokół mnie sami egoiści. Wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o MNIE!
Proszę nie podrabiać avatarka z Alem - byłem pierwszy !
GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Thomas Monkey Mod
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 670
Tematy: 17 Skąd: Ustka/Gdańsk
hehe u mnie czasami jest odwrotnie jak spojze na siebie co ja przy nim sie nie bawie ale za to odwdziecza sie bezawaryjna i bezproblematyczna jazda i nigdy nie zawiodl i oby tak dalej
Koledzy! Niektorzy są tylko właścicielami Fiatów GP a inni ich fanami. Na tym polega różnica. Niektórzy oczekują od nich bezawaryjności i posłusznej służby przez kilka lat, natomiast inni piszą, że auto ma wyglądać miec dusze, że szofer ma się dobrze czuć gdy go prowadzi. Tylko, że dla mnie auto ma jeździć, a dusza czy wygląd auta nie jeżdżą tylko są przez nie samo wożone a to róźnica. Poza tym nieprzekonanych się nigdy nie przekona bo przecież oni mają racje Do marki Fiata przekonał mnie poprzedni model którym jeździłem a mianowicie Fiat Siena 1.2 HL był naprawde OK, choć koń jaki jest każdy widzi. Jeździłem wieloma markami i siena na ich tle wypadała b. dobrze choc nie wyglądała, a GP odwrotnie wygląda i ma styl tylko, że ja jeźdże ale do ASO.
_________________ It is the war and we are a soldiers
Grzegorz1976 Ekstremista
Imię: Grzegorz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 481
Tematy: 26 Skąd: Katowice
karol_mail dokładnie to co ty napisałem we wcześniejszych postach. Ja jestem fanem fiata i ogólnie rzecz biorąc włoskiej motoryzacji i od 10 lat jeszcze się nie przejechałem na ich produktach. Może dlatego czasami nie mogę się nadziwić maruderstwu innych. Ale jak rzeczywiście masz tak duże problemy z kropkiem to współczuje. Ja na szczęście z moich autek jestem w 100% zadowolony i dla mnie GP to jest to!
[ Dodano: 24 Lut 2008 20:20 ]
karol_mail napisał:
Tylko, że dla mnie auto ma jeździć
Dla mnie też. To dla mnie podstawowe zadanie auta. Jak pisałem wcześniej to kropek ma mnie służyć a nie ja jemu i tak jest do tej pory.
_________________ Wokół mnie sami egoiści. Wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o MNIE!
Proszę nie podrabiać avatarka z Alem - byłem pierwszy !
GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
uzziah Puntoświr
Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 486
Tematy: 18 Skąd: Bydgoszcz
Mnie fiat też nigdy nie zawiódł. Miałem wcześniej seicento i nie pamiętam sytuacji, w której odmówiłby posłuszeństwa. Auto to niby tylko przedmiot, ale można się przywiązać i polubić. Zależy jak ktoś podchodzi do zakupu auta.
Jeżeli chodzi o radio JVC... moje rozwiązanie byłoby takie: kupiłbym inne radio i po problemie.
_________________ GP 5d 2007 czarny crossover
In theory there is no difference between theory and practice. But in practice there is. - Jan L. A. van de Snepscheut
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach