Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Problem z JVC w GP/ Jakość produktów... Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Grzegorz1976
Ekstremista

Imię: Grzegorz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 481
Tematy: 26

Post #96124 Wysłany: 24 Lut 2008 00:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Thomas napisał:
ja tam wole miec odwrotnie a dusze... ma kazde auto jezeli damy cos jemu od siebie

Ale Thomas zastanów się jakbym miał coś przelać na Golfa, Corollę lub yarisa, jakbym na te pudła nie mógł patrzeć. Autko musi nas zachwycać, a co do perfekcyjności? Dopuki są to jakieś pierdołki, to jestem w stanie kochanemu autku wybaczyć wiele. Jednak mam jedną zasadę. To auto ma służyć mnie a nie ja jemu. Więc auto, które zawodzi pod wzgledem mechanicznym czyli nie spełnia swojej funkcji, czyli nie jeździ sprawnie, jest u mnie zdyskwalifikowane od razu. Zaden fiat nie zrobił mi nigdy nic takiego.

GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Thomas
Monkey Mod

Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 670
Tematy: 17

Post #96125 Wysłany: 24 Lut 2008 00:24 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Grzegorz1976 napisał:
auto ma służyć mnie a nie ja jemu.

hehe Szczerbol u mnie czasami jest odwrotnie Szczerbol jak spojze na siebie co ja przy nim sie nie bawie Szczerbol ale za to odwdziecza sie bezawaryjna i bezproblematyczna jazda i nigdy nie zawiodl Smile i oby tak dalej Smile

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
karol_mail
Puntomaniak

Imię: Karol
Dni na forum: 332
Tematy: 8

Post #96224 Wysłany: 24 Lut 2008 12:50 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Koledzy! Niektorzy są tylko właścicielami Fiatów GP a inni ich fanami. Na tym polega różnica. Niektórzy oczekują od nich bezawaryjności i posłusznej służby przez kilka lat, natomiast inni piszą, że auto ma wyglądać miec dusze, że szofer ma się dobrze czuć gdy go prowadzi. Tylko, że dla mnie auto ma jeździć, a dusza czy wygląd auta nie jeżdżą tylko są przez nie samo wożone a to róźnica. Poza tym nieprzekonanych się nigdy nie przekona bo przecież oni mają racje Smile Do marki Fiata przekonał mnie poprzedni model którym jeździłem a mianowicie Fiat Siena 1.2 HL był naprawde OK, choć koń jaki jest każdy widzi. Jeździłem wieloma markami i siena na ich tle wypadała b. dobrze choc nie wyglądała, a GP odwrotnie wygląda i ma styl tylko, że ja jeźdże ale do ASO.

Ekstremista

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 481
Tematy: 26

Post #96389 Wysłany: 24 Lut 2008 20:20 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

karol_mail dokładnie to co ty napisałem we wcześniejszych postach. Ja jestem fanem fiata i ogólnie rzecz biorąc włoskiej motoryzacji i od 10 lat jeszcze się nie przejechałem na ich produktach. Może dlatego czasami nie mogę się nadziwić maruderstwu innych. Ale jak rzeczywiście masz tak duże problemy z kropkiem to współczuje. Ja na szczęście z moich autek jestem w 100% zadowolony i dla mnie GP to jest to!

[ Dodano: 24 Lut 2008 20:20 ]
karol_mail napisał:
Tylko, że dla mnie auto ma jeździć

Dla mnie też. To dla mnie podstawowe zadanie auta. Jak pisałem wcześniej to kropek ma mnie służyć a nie ja jemu Szczerbol i tak jest do tej pory.

GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
uzziah
Puntoświr

Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 486
Tematy: 18

Post #96542 Wysłany: 25 Lut 2008 02:21 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mnie fiat też nigdy nie zawiódł. Miałem wcześniej seicento i nie pamiętam sytuacji, w której odmówiłby posłuszeństwa. Auto to niby tylko przedmiot, ale można się przywiązać i polubić. Zależy jak ktoś podchodzi do zakupu auta.
Jeżeli chodzi o radio JVC... moje rozwiązanie byłoby takie: kupiłbym inne radio Szczerbol i po problemie.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat