Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Punto 1.7 TD wersja ELX Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
skadubek
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 695
Tematy: 4

Post #101543 Wysłany: 11 Mar 2008 21:47 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

cubus1 napisał:
STax nie chce tu nikogo bronić ale przeanalizuj sobie swojego pierwszego posta i powiedz mi czy jet to konstruktywna krytyka ;>

Konstruktywna krytyka to wyrażenie swojej opinii na dany temat tj. na temat samochodu kolegi w taki sposób aby go to nie uraziło...
Tylko czy jesteś za czy przeciw "czemuśtam"... A słowa "daruj sobie" napewno nie są tego dobrym przykładem...
Stąd może lekka irytacja kolegi Czarny TD tym drugim postem...

Be cool ludzie i cieszmy się że jest tu tyle kropków... napewno rady i jakieś podpowiedzi będą milsze niż jakieś tam krytyki hehe Szczerbol

Dokładnie panowie jak sie coś nie podoba to sie pisze " to Mnie się nie podoba" a nie głupie uwagi....

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39

Post #101556 Wysłany: 11 Mar 2008 22:03 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

skadubek: a czy ja coś innego napisałem?
Co do pierwszego posta, to Czarny TD pisał o planach, więc zwrot "daruj sobie" wyrażał tylko opinię Szczerbol

Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
Image => LPG sucks Szczerbol
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Praetorian
Puntoświr

Imię: Przemek
Dni na forum: 328
Tematy: 6

Post #101560 Wysłany: 11 Mar 2008 22:05 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie no... STax napisał wyraźnie: WEDŁUG MNIE niezbyt... czyli, ze jemu sie niezbyt podoba. Wedlug mnie jak najbardziej jest to konstruktywna krytyka.

No cóż. Kolega źle zrozumiał intencje drugiego kolegi i tyle Wink

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
RAFI86
Puntoświr

Imię: RAFAŁ
Dni na forum: 305
Tematy: 9

Post #101583 Wysłany: 11 Mar 2008 22:31 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czarny TD.... bardzo ładne autko mi sie podoba.... pozdrawiam zycze szerokosci i przyczepnosci
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat