Witam chciałbym spytac czy posiada ktos moze jakies ksiazki do obslugi badz naprawy FIata Punto II 1.9 JTD ( potrzebuje cokolwiek do tego modelu , bo nigdzie nie moge o tym znalezc , nie musi byc po polsku ) BArdzo prosze wszytskich co cos maja o kontakt . Moze jakas ksiazka orginalna obsługi lub cokolwiek o tym modelu . ( a moze ktos ma tez instrukcje do radia blaupunkt z nawigacja ) Prosze o odp .
Witam. Sam tego długo szukam. Niestety, na pewno nie ma jej w polskiej wersji językowej. Radzę poszukać na Allegro wydania cyfrowego (płyta) uniwersalnej instrukcji naprawczej gdzie znajdują się dane również punto 1,9JTD. Niestety sam jej nie mam. Mam w swoim mieście super serwis fabryczny Fiata. Ceny robocizny bajecznie niskie i fachowość na najwyższym poziomie. Dlatego na razie przestałem szukać tej instrukcji.
matp Forumowicz
Imię: Mateusz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 273
Tematy: 0 Skąd: Wrocław
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach