ooo no wlasnie taki mam bateryjki wymienialem ale myslalem ze ta dioda to tak jak w kluczyku od fiesty sluzy do podswietlenia zeby trafic w dziurke
a nie wiecie co moglo sie stac ze podczas jazdy zapalila mi sie kontrolka ladowania i nagle kropek zgasl i swiecily sie migacze swiatlem ciaglym dodam ze byl wymieniany rozrusznik bo nie domagal
_________________ Fiat Cinquecento 704 '94r kolor czerwien ferrari - sprzedany
Daewoo Tico 800 '98r kolor srebrny metalik - sprzedany
Ford Fiesta Newport 1.3 '94r kolor ciemna zielen - sprzedany Fiat Punto 1.2 ELX VERDE GARDEN HWB - sprzedany
Aktualnie Rover 214i - prezent od rodziców
i ich Fiat Bravo 1.2 16v limited
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Rafalinek Puntoświr
Imię: Rafał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 674
Tematy: 5 Skąd: Wlkp.
nie znam sie na samochodach dlatego pytam znawcow puntolotow a moj znajomy mechanik dopiero wroci w piatek a szkoda mi punciaka i mam nadzieje ze to blachostka jak narazie jezdze autem zastepczym a mianowicie Renault Megane znajomego nawet fajnie sie jezdzi ale strasznie ospale jest podczas wyprzedzania dlatego wolalbym szybko rozwiazac problem z moim kropkiem
[ Dodano: 29 Lut 2008 20:28 ]
czyli wyjasnilo sie zostal uszkodzony przewod i spowodowal zwarcie wywalajac wszystkie bezpieczniki teraz punciak jest na chodzie ale testy beda dopiero przeprowadzone czy to napewno bylo to
[ Dodano: 22 Cze 2008 22:02 ]
jesli jest jakis admin ktory jeszcze nie spi to prosze o usuniecie tematu z gory dzieki
_________________ Fiat Cinquecento 704 '94r kolor czerwien ferrari - sprzedany
Daewoo Tico 800 '98r kolor srebrny metalik - sprzedany
Ford Fiesta Newport 1.3 '94r kolor ciemna zielen - sprzedany Fiat Punto 1.2 ELX VERDE GARDEN HWB - sprzedany
Aktualnie Rover 214i - prezent od rodziców
i ich Fiat Bravo 1.2 16v limited
Łodziak Puntoświr
Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 307
Tematy: 3 Skąd: Łódź
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach