Wczoraj widziałem nowe Bravo, stało na światłach z włączonym kierunkowskazem.
Ku mojemu zdziwieniu mrugał mu z różną częstotliwością. Dopiero gdy ruszył wydawało się że jest już ok.
Tak, że to chyba nie tylko przypadłość GP.
_________________ GP 1.4 77KM ENERGY
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
jaceku Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 662
Tematy: 10 Skąd: Rybnik
No to do serwisu i wymieniać przełącznik - ten patent jest jakos malo udany (w koncu jestem po dwoch wymianach) - umnie kierunkowskaz potrafil sie nie wlaczyc, a w tym momencie swiatla dlugie tez nie chcialy zadzialac.
_________________ Fiat Grande Punto 1.3 MultiJet 90 KM
herman9 Puntoświr
Imię: Patryk
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 140
Tematy: 8 Skąd: Warszawa
albo spadek napięcia, albo jakieś zwarcie sie robi, miałem tak w mk2 (najpierw kierunkowskazy zapierdzielały jak szaone, potem w ogole cisza nic, a potem jak wrzucałem lewy keirunek to mi miagały światła stopu ), wpadłem wtedy do jakiegoś elektryka i zrobił, ale nie powiedział konkretnie co i jak (dowiedziałem sie ze małe zwarcie się robiło, ale już ok), ale akumulator i tak wymieniłem sobie na mocnijeszy po tym wszystkim ...
Albo po prostu jedna z żarówek nie łączy. Wystarczy nią poruszyć w gnieździe. Taki właśnie efekt występuje jak przepali się żarówka od kierunku - będą migać szybciej niż powinny.
_________________ Grande Punto SPORT MultiJet (2006),
Seicento Sporting ABARTH (dobry rocznik 1999 - jest jak wino: im starszy tym lepszy)
UWAGA! Przyjmę Punto Abarth jako darowiznę. Tylko poważne oferty!
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach