Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

cos nie tak ze skrecaniem Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
mateusz:)
Sympatyk kropek

Imię: mateusz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 312
Tematy: 5

Post #98825 Wysłany: 05 Mar 2008 15:03 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

witam! mam maly problem mianowicei nie dawno dalem do wymiany wahacze i koncowki drazkow kierowniczych niby wszystko ok po wymianie ale jednak nie mianowicie przy skrecaniu w lewo kierownica lekko sie obraca a przy skrecie w prawo juz nie jest tak kolorowo do pewnego momentu idzie dobrze ale pod koniec trzeba juz dwoma rekami obracac kierownice tak z jeden obrot do konca ciezko idzie nie wiem czego to moze byc przyczyna dodam ze mam do wymiany lewy amor przy starych koncowkach drazka kierownica lekko sie obracala w obie strony z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam

[ Dodano: 05 Mar 2008 15:03 ]
witam do poprzedniego mojego postu chcialem dodac ze chodzi o przednie wahacze Mr. Green i tak jakos sie dziwnie skreca po wymianie tak jak skrecam to kierownica lekko chodzi a potem tak jakos dziwnie sama ucieka do skretu tak jak by na dwa razy sie nia skrecalo Laughing
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Lutek
Puntoświr

Dni na forum: 672
Tematy: 16

Post #99602 Wysłany: 06 Mar 2008 12:25 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

moze masz jeden drazek mocniej wkrecony niz drugi i stad problem.

Sympatyk kropek

Imię: mateusz
Dni na forum: 312
Tematy: 5

Post #99617 Wysłany: 06 Mar 2008 13:53 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

witam no tez moze tak byc bo wrazenei jest takie jak by jedna strona byla krotsza niz druga

[ Dodano: 06 Mar 2008 13:53 ]
a jeszcze takie pytanie bo moze tez byc ze nowy wahacz moze byc krzywy czy to jest mozliwe ze tez sie tak bedzie dzialo
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat