ja na dziennych mam xenony wmontowane(soczewka) a na długie takie zwykłe ala xenon 7000K ale to takie lipne swiatełka.zderzak zosteje na miejscu musisz wyjąc migacz zamontowany jest na sprezynce od srodka, potem go wyciagasz i jest jeszcze jedna śróbka od lampy z boku zobaczysz jak migacz wyjdzie . odkrecasz 2 pozostałe z góry i to wszystko.
do H4 masz 3 kable czarny-masa , popielaty-dzienne, i ?????zielony-długie chyba!!! czarny rozdzielasz na 2 bo kazde z zarówek H1 ma swoją mase(-) a pozostałe podpinasz tak jak ma byc normalnie. podepnij jedna lampe i włącz swiatła jak ci zaswieca zewnetrzne w nowej to jest gitt bedzie działac jak srodkowe- długie to przepnij im kabelek na inne miejsce, niemam zadnejfoty bo bym wstawił.
powodzenia. ps. zobacz na mojego punciaka na fotach ostatnich tam widac jakie mam lampy
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach