Wlasnie jestem w srodku historii z GP w roli glownej. Radosc z nowego samochodu byla wielka, bo nie da sie ukryc, że samochod bardzo ladny to pod wzgledem technologicznym wyprzedza znaczaco dotychczasowe sc900. Entuzjazm zwiazany z posiadaniem samochodu psuly problemy z tylna lampa (przepalajaca sie zarowka), ktorych nie mozna bylo usunac, a ha na poczatku woda we wnece na zapasowe kolo!!!!
Po wymianach zarowki, badaniu szczelnosci klosza lampy, okazalo sie finalnie, ze nieszczelne jest nadwozie i nie wiadomo skad woda dostaje sie do srodka.
Czy ktos z was milal tego rodzaju problemy?
GP jest teraz w ASO a my juz sie boimy co fachowcy wymysla.
Uwagi:
Przeniosłem do odpowiedniego działu. //Jaco
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
uzziah Puntoświr
Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 486
Tematy: 18 Skąd: Bydgoszcz
Pewnie ciebie to nie pocieszy, ja nie mam takiego problemu. Co do problemu wody we wnece na kolo zapasowe - mialem kiedys podobna sytuacje w seicento. Po dlugich poszukiwaniach przyczyny, okazalo sie ze winna byla jeda mala zaslepka (ktora miala "zatkac" otwor montazowy w karoserii) - wlasciwie to jej brak Mala rzecz wiec trudno bylo zauwazyc. Moze w twoim przypadku przyczyna bedzie podobna - byloby prosta do usuniecia
_________________ GP 5d 2007 czarny crossover
In theory there is no difference between theory and practice. But in practice there is. - Jan L. A. van de Snepscheut
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach