Witam, przedstawiam Wam swoj pojazd, jestem mozna powiedziec ze 2/3 wlascicielem, bo poprzednio jezdził nim moj tata, kupił go gdy miał 63tys przebiegu (teraz ma 109tys) od kolesia z bloku obok, kupiony w polsce, silnik 1.2 75 elx
wyposazenie czyli to czym nas rozpieszcili producenci:
elektryczne przednie szyby, inna tepicerka drzwi, inna kierownica obrotomierz, dzielona tylnia kanapa, felgi 14"
ogolnie wyposażenie jest z dupy!! a najbardziej brakuje wspomagania
ale w miare sie nim przyjemnie jezdzi gaz mu wpakuje i wyglad dopasuje do swojego "widzimisie" i bedzie ok
chciałbym zmienić boczne kierunki na przydymione tak samo z przednimi, coś zmienie z przednimi reflektorami, na alusy nie mam $ więc jutro pojade i sprawie sobie jakieś kołpaczki tylko nie wiem czy srebrne czy ciemne, chciałbym zmienić tez końcówke drażka zmieny biegów bo ta jes ochydna, poswietlenie zegarów, być może pomaluje lusterka zobaczymy
a oto fotki z dzisiejszej sesji po myciu i woskowaniu
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
STax Moderator
Imię: Szczepan
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 575
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach