Witam. W moim kropku słychać już łożysko oporowe, czas powoli przymierzać się do wymiany sprzęgła z dociskiem i onym łożyskiem właśnie. Poszperałem trochę na allegro i w zasadzie dominują, jeśli chodzi o sprzęgła do punciaka, dwie firmy: Valeo i LUK. Czy ktoś z szanownych kolegów ma doświadczenie z produktami tych firm-co kupić, by nie wpakować się w minę? Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
robcok Puntoświr
Imię: Robert
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 368
Tematy: 12 Skąd: Poznań
z tego co wyczytalem wczesniej ponoc Valeo sa dobre do punta, choc reki nie dam sobie uciac za to :] poczekaj az bardziej doswiadczone osoby sie wypowiedza..
W aso jako część sygnowaną logo Fiat-a kupisz Valeo i takie są w większości oryginalnie... Co nie znaczy, że Luk będzie gorszy jeśli nie lepszy... Moim zdaniem produkty będą do siebie zbliżone (cenowo chyba również) wydaję mi się że w żadnym wypadku nie wpakujesz się na minę - gdzieś czytałem o gwarancji na części Luk-a i była dość długa, czyli badziewie raczej to nie jest...
sławu Puntoświr
Imię: Sławek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 375
Tematy: 10 Skąd: Warszawa
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach