Mam pytanie, czy ktoś z was zakładał soczewkowe lampy do MK1, chodzi mi konkretnie o regulację świecenia. W tych co są na allegro jest tylko ręczna regulacja, a ja mam u siebie elektryczną, czy jest jakaś mozliwość żeby to przerobić? Jak ktoś ma to jak może niech wrzuci fotki od tyłu lamp jak one wyglądają.
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Praetorian Puntoświr
Imię: Przemek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 328
Tematy: 6 Skąd: Wrocław
o kurde, jak fajnie radyjko ulokowane! dział "twoje Punto" czeka
_________________ Punto mk1, 1.1 '99r. "Sole" + LPG
http://fiatpunto.com.pl/topic1976.html
Nowe fotki komentujcie i głosujcie w ankiecie jeśli ktoś jeszcze tego nie zrobił
he he tak samo zareagowałem jak zobaczyłem to pierwszy raz ale powiem ci że montarz tego radyjka w tym miejscu jest troszkę cięzki nie ma nawiewu centralnego trzeba go zaślepić żeby nie wiało na radio, troszke powycinać pod deską. Będę jeszce to przerabiać, jak rozbiorę to wtedy opiszę i wrzucę fotki na forum.
Z tego co wiem to raczej cieżko bedzie przerobić te soczewki tak żeby miały elektryczną regulacje. Je sie reguluje taką śrubką która jest z tyłu i nawet nie za bardzo jest tam miejsce żeby podpiąć ten silniczek...
tak myślałem a jak tam jest z podłączeniem tych lamp masz może coś takiego u siebie?? jeśli mam teraz lampy H1 + H1 da się to podłączyć bez żadnych przeróbek chodzi mi o kostki. jak możesz to wrzuć jakieś fotki jak to jest podłączone.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam,
Praetorian Puntoświr
Imię: Przemek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 328
Tematy: 6 Skąd: Wrocław
Hmmm.. Tak sobie myślę, że w tych wersjach co są lampy bez regulacji, to wystarczy wywalić tą śrubkę i zatyczkę i na jej miejsce wstawić silniczek. Może tak samo jest w tych AE ??
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach