mi tam sie autko podoba
[quote]Ja wnioskuje że autko bylo wypadkowe albo przynajmniej całe malowane !
a potem sie dziwicie ze Ci ktorzy sprzedaja auta zaznaczaja ze jest bezwypadkowe a tu jak ktos nie zaznaczy to odrazu na mysle przychodza takie rzeczy jak cale malowane i jeszcze inne, choc wydaje mi sie ze strasznie malo za nie chce wiec mozna wywnioskowac ze jakby bylo w fajnym stanie to by pewnie krzyczal znacznie wiecej, jak nie pojedziesz i nie zobaczysz to sie nie dowiesz
_________________ złota kropka 1.2 MPI ELX 8v
zyga670 Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 454
Tematy: 7
odrazu na mysle przychodza takie rzeczy jak cale malowane
Przed zakupem punta oglądałem parę autek z ogłoszeń więc wiem co mówie !
Kolesia pytałem się czy auto jest bezwypadkowe i mówi mi przez telefon że tak, dzwonie za 3-4 h czy mogę go zobaczyć i jeszcze raz pytam się czy jest bezwypadkowe on potwierdza że bezwypadkowe. Jadę oglądnąć a to co widze to szkoda gadać
Jak ktoś sprzedać chce auto to chyba normalne że zaznaczy taką ewentualność i informację że auto jest bezwypadkowe !!
Bo dziwne że wymienia ktoś wyposażenie dokładnie a o tak bardzo ważnej sprawie zapomni !
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach