2. rozszczelnienie spawu w górnym lewym rogu szyby przedniej - mokry dywanik pasażera - załatane nie leci (na wiosnę blacharz)
I TERAZ !!!!
3. mokro pod dywanikiem kierowcy - bardzo trudna lokalizacja, początki mokrego znalezione za pedałami, wyżej nie sięgam...może w poniedziałek spróbuję...
woda wyraźnie dostaje się zza pedałów...macie jakieś opcje? ja naprawdę nie mam już siły...niedługo zacznę odcinać czarne wygłuszenie żeby zlokalizować skąd teraz !!!!...jeśli nie znajdę to ściągam deskę rozdzielczą...nadkole...cokolwiek...
czy może woda dostaje się z komory silnika? może rynienki wokół szyby przedniej odprowadzają ją nie tam gdzie potrzeba...może gdzieś pod błotnikiem lewym leci???
jak tak dalej pójdzie to kropek zgnije....albo prędzej go sprzedam ...chociaż nie chciałbym bo za dużo czasu nad nim siedzę i nie chcę się łatwo poddawać...
POMOCY
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Misio0o Sympatyk kropek
Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 576
Tematy: 5 Skąd: Wrocław
Cześć
hmmm mam dokładnie ten sam problem chociaż nagrzewnicy nie sprawdzałem ale możesz mieć np nieszczelna szybę przednia ja wyciągałem i wklejałem na nowo bo myślałem ze to to ale normalnie to ,,, no wlasnie nie wiem skąd jeszcze może mi ciec. A czy z ta nagrzewnicą to coś trudnego, można samemu probować czy raczej nie polecasz..
Z Góry dzięki i pozdrawiam
Misio0o
AsKier Sympatyk kropek
Dni na forum: 341
Tematy: 3 Skąd: Księstwo Zgierskie
niw wiem czy to z tego powodu ze gdzies tam sobie cieknie ale zauważylem ze płynu chlodniczego zaczyna czasem brakowac i to chyba on sie wlewa pod dywnik tylko ze jak to robi hmm...
PUNCIACHO Puntomaniak
Imię: dawid
Dni na forum: 350
Tematy: 17 Skąd: Brzeziny
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach